Dnevnik prekratkih počitnic. Boli te penis, saj smo na morju


h1 14.07.2009

Evo,  trgovina spet dela tako kot normalno. No ja, če se sploh lahko reče normalno … Tukaj je malce drugačen delovnik, pa trgovina »radi« le od 7ih do 12ih zjutraj ter potem še dve urci popoldne, od 6. do 8. ure. Čudno. Ampak kaj hočemo. Nima veze kdaj je odprta, ampak važno da je svež kruh pa še kakšne druge dobrote. Danes sva recimo rabila še milo. Sicer sem se prvič zaj****, ker sem kupil neko mleko za kožo, ampak okej. V drugo gre rado, pa sem šel kupit še tisto pravo žajfo.

Kaj se je danes dogajalo? Hmm … puno zanimivih stvari. Vstal sem že ob osmih, pogledal film, imel zajtrk ter odšel na plažo. Zjutraj je na plaži vedno najlepše. Ter potem zvečer, ob sončnem zahodu. Ko sonce še sije, a ne premočno. Čez dan je prevroče, da bi sploh kaj bil zunaj. Je premočno sonce in še švicaš ko pes. Če pa si predolgo v vodi te še ožge, pa si rdeč kot rak. Nesmem tvegat, da bi imel kožnega raka zaradi takih bedarij, saj vendar nimam devet življenj kot mačka. No okej, zdej pa dost z žvalmi. Ampak če smo ravno pri živalih … Tele žuželke mi grejo pa res na živce. Neki črički, murnčki ali karkoli že so, nekakšne črne, malce večje ogabne žuželke. Ne maram jih sploh. Celi čas drgnejo s krili in povzročajo tak čuden zvok. Za popizdit! Ampak okej … relax. Uizi.

Ura je že pol deset. 21:36, če sem natančen. Za naprej planiram pogledat še en film, mogoče dva, potem pa spat. In se zjutraj zgodaj zbudit, ker je ravno takrat voda najbolj čista. Prav zjutraj se najbolje vidi, ribice priplavajo na dan, ravno takrat, ko še ni prevroče. Ravno prav klima torej. Danes sem tudi poslal sms-e parim ljudem. Prijateljem, prijateljicam in nekaterim sorodnikom. Namesto kartice. Kartice, ki smo jih pošiljali z morja, so preživele svoj čas. Sedaj raje pošljem sms pa čao. Sem poslal tudi babici, da se zahvalim za super kosila. Je ona že prej pripravila omake, da sva jih lahko z očetom vzela na morje. In so res super. Še enkrat hvala. Za naslednje tri dni imava torej že nekako splaniran jedilnik. Babičino omako. Ampak vsakič z drugo prilogo, haha. Enkrat bo kruhov cmok, enkrat špageti in tretjič makaroni. Pestro, pestro, ni kaj.

Izvedel sem tudi, da naj bi nas bilo v soboto manj … Smo zgubili enega člana, oziroma članico. Nika naj ne bi šla na morje. Kot je rekla sama, ni dobila karte za Papaya Summer festival, me zanima kaj je tisti pravi razlog. Bom izvedel ko pridem nazaj v Slovenijo. No ja, škoda. Bomo pogrešali žensko družbo, definitivno. Tako da sedaj ostajamo sami fantje. 5 fantov. Fantastičnih 5, heh.

Mi smo fantastičnih 5, Fantovski kvintet,
Delamo musko za dekleta, Izpod 12 let.
Toni, Jani, Boki, Tomaž in Adi,
Vsi smo lepi, vsi smo mladi.

No ja, ne ravno tako, ampak okej :D A vseeno je tudi prijetna ženska družba priporočljiva. Škoda, da je ne bomo imeli …

Danes sem še v Vlašićih, kjer ostanem do sobote. V soboto grem do Novalje, kjer se dobimo s frendi. Do takrat pa sem z očetom tukaj v tej majhni vasici, kjer je edina stvar, ki me moti … preklete črne žuželke, ki oddajajo nek čuden zvok. Čeprav oče pravi, da se je nanj že čisto navadil in da ga to prav nič ne moti, mene nervira. Blaah. Ampak okej … Kako že pravijo? Boli te kurac, sej smo na morju :D
—————————————————————————————————————–
no. 216:

»Dve leti sva bila srečno poročena, sedaj pa je neznosno,« reče žena svojemu odvetniku.
»In zakaj se je po vašem mnenju zakonsko življenje tako grozno spremenilo?«
»Mož je pustil delo v tujini in se vrnil domov.«

  • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 14.07.2009 ob 15:31 in zapisano pod dnevnik prekratkih počitnic .


2 komentarjev na “Dnevnik prekratkih počitnic. Boli te penis, saj smo na morju”

  1. petricia

    če slučajno najdeš način kako utišat žuželke povej še men :P

    drgač pa uživi še napej :D


  2. tiste žuželke so prav simpatične. sploh pa čist spadajo v tisto okolje in filing. še naprej se mej fajn.Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !