Evo me nazaj. Sem preživel.


h1 11.07.2009

Tako, pa je prvi del letošnjega morja mimo. Sem preživel en teden v Vlašićih z očetom (celotedensko branje knjig, gledanje filmov, poslušanje muske, sproščanje ob zvoku valov, sončenje ob obali ter skakanje v vodo s pomola. Oh ja, čisti užitek.) Sedaj sem v internet kafeju, čakam na frende, da pridejo še oni. Z njimi grem pa v Gajac (beri: nasproti Zrč, haha). Še nekaj slik v predogled :D

Tako, za pokušino imate dovolj. Sicer pa naj omenim tudi to, da sem zadnjih 14 dni pisal dnevnik. Vsak dan posebej, skoraj vsako dopoldne in popoldne, ob slehernem prostem času, kjer sem doživel razne morske in obmorske dogodivščine. Tako da boste sedaj lahko tudi vi naslednjih 14 dni brali moje zapiske ob preživljanju prostega časa ob morju. Uživajte v branju. Upam, da vam bo všeč.

Lp
andraz182

—————————————————————————————————————–
no. 213:

»Mami, mami, a se lahko oblečem v miniko?«
»Ne!«
»Mami, mami, a se lahko našminkam?«
»Ne!«
»Visoke pete?«
»Ne!«
»Ampak, mami, jaz imam že 18 let!«
»Vem, Marko, vem …«

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 11.07.2009 ob 15:17 in zapisano pod dnevnik prekratkih počitnic .


8 komentarjev na “Evo me nazaj. Sem preživel.”


 1. ahahahahaha ne se jebat ker vic hahahaha :D hud do konca :P am … hude fotke , mi u celem tednu v Lj. nismo mel tok sonca k ti u parih urcah tm dol ;) uživi še naprej pa se slišmo ane :)


 2. bljek, na hrvaškem si… prav cudno, da si prezivel tam pri tej golazni :) uzivaj se naprej :)


 3. ja kir si lahk prvošč,jaz ne.


 4. lepo, tudi mi smo se vrnili z dežele “hrčnov” in smo vsi preživeli, celih 10 dni, vreme je bilo pa za znoret, vsak dan vsaj 30+…le en dopoldan, dež, popoldan pa vročina
  Rab je zakon


 5. Mi še na misel ne pride, da bi nosila denar Hrvatom. Je Slovenija dovolj lepa – seveda, za tiste ki jo želimo raziskovati. Ampak okusi so pač različni, in prav je tako, čeprav ne vem, zakaj ravno Hrvaška. Ali sploh veš, koliko lepot skriva naša mala Slovenija?????

 6. petricia

  ooooo počitnice na osamljeni hrvaški obali :P … tud mi smo si privoščili nekaj takega, ravno prav za zganjanje poletle lenobe!


 7. lepo se imej še naprej, pa nucaj pamet in kondome

 8. andraz182

  Hehe, hvala vsem za zanimive in uporabne napotke :)

  Naj sporočim še, da sem se imel čisto fajn in da so Hrvati in Hrvatice čisto okej ;)Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !