Kaj zavraga je pa to?


h1 27.09.2007

Prav to je bilo prvo vprašanje, ki sem si ga zastavil, ko sem se ravno odpravil kupit nove čevlje. Od gimnazije Poljane sem zavil desno, potem pa čez zmajski most, pa mimo slastnih horseburgerjev in nato prišel do Prešernovega trga. In kaj zagledam tam? Popolnoma razrit Prešernov trg! In razrit ni samo kakšen meter, temveč dobrih petdeset kvadratnih metrov. Je to spet kakšen nov projekt našega predragega župana, Zorana Jankoviča?

slika910.jpg

Morda mestu manjka osvetljave? Popravljajo vodovod? Je treba zamenjati kanalizacijske cevi? Me prav zanima kaj lahko v svoj zagovor pove naš župan. Tudi če je bilo to »za javno dobro« me zanima: Ali je bilo treba prekopati slavni Prešernov trg?

slika913.jpg

slika911.jpg

p. s. Če slučajno ta blog bere naš ljubljanski župan, ga prosim, če mi lahko vsaj deloma pojasni ta neljubi dogodek. Že vnaprej se mu zahvaljujem.

——————————————————————————————————————

no. 23:

Mujo je imel soseda bodybilderja in na isti strani sta imela balkon. Na balkonu je imel Mujo papagaja in vsako jutro, ko je bodybilder telovadil na balkonu, mu je papagaj govoril: “Bilderu bilderu, puši kurac!” Enkrat je imel bodybilder dovolj, šel je k Mujotu, ga premlatil in rekel, da če ne bo ukrotil svojega papagaja, ga bo naslednjič še bolj premlatil. Mujo se je seveda ustrašil in rekel papagaju, da ne sme nikoli več reči besed “puši kurac”, če ne ga bo Mujo kar sam zadavil. Pa naslednje jutro spet pride bodibilder na balkon in začne telovadit, pa ga papagaj nekaj časa gleda nato pa reče: “Bilderu, bilderu…” Pa reče bilder nazaj papagaju: “Šta je?” Pa mu odgovori papagaj: “Znaš ti dobro šta je!”

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 27.09.2007 ob 06:00 in zapisano pod mix of evrithing .


22 komentarjev na “Kaj zavraga je pa to?”

 1. irena

  relax, mislim, da samo vodovod/kanalizacijo (al kaj je tam spodaj) nekaj štimajo, isto kot na wolfovi. ja, tudi pod prešercem so določene pomembne cevi, do katerih je potrebno priti …

 2. pet-in-g-seks

  slikce so prav fajn. drugače pa mislim, da je boljše, da se pomiriš, da te ne bo srce izdalo. :-) aja, tako kot pravi irena, tudi ožilje mesta je verjetno treba včasih popravit.


 3. Prvo kot prvo – za vraga se pise narazen.

  Drugo kot drugo – WTF? Kaj mislis, da bo Jankovic tebe spraseval, ce lahko slucajno kej prekopljejo? Ker idiotski vpis, to je neverjetno…


 4. Janković zlorablja svoj uradni položaj.


 5. Zoki je čist kul … (Ljubljana najlepše mesto na svetu =) … drgač men se pa to čist kul zdi de use obnavljajo … se vsaj kej dela in bo vsaj kej Narjen !!!


 6. Prav ima, saj drugi bi tudi ,če bi bili na njegovem mestu .


 7. Jaaaa, bazeeen bomo mel :mrgreen:

 8. pet-in-g-seks

  fontana bi bila pa kar zelo fajn sredi ljubljane!!


 9. Da se ne boš več spraševal, kaj za vraga je to:
  http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/ljubljana/270350/

  In zakaj že Jankovič zlorablja položaj? A komu ne paše, da se izvajajo vzdržavalna dela? Ne razumem ljudi, ki jim nič ne paše.

 10. teoo

  jes bi sred prešerca eno stolpnico sezidal, pa nakupovalni center noter dal… zakaj pa rabimo na najboljši posestvi v mestu prazen plac in nek kip gor. to nikakor ni ekonomično!


 11. Janković skrbi, da bi Ljubljana bila za dolga leta (pre)zadolžena.

 12. chef

  Ja kaj se pa razburjaš, jebelacesta, saj bo samo kanalizacijo poštimal!

  Fontano bi pa mogoče res dobili, če bi kakšno cev zaradi dotrajanosti razneslo :)

  Ene stvari je pač treba porihtat… je pa grdo jasno, ampak stisnimo zobe!


 13. povsod razsut po Ljubljan ko u Iraku ;) Mene je isto danes to presenetilo, ko sem se po miklošičevi pripeljal s kolesom, itak sem bil spet v centru po ene dveh mescih, tko da…


 14. ste pa ljubljančani zares eni velki butli


 15. 1. A slučajno prekopavanje nate kaj vpliva? Se mi je zdel, da ne. Mi npr. nimamo tople vode zdej 5 dni (do podnelka) k so u bloku nekej zajebal… Pa kaj čmo, jebat ga.
  2. Men se zdi, da je fajn če se Ljubljana malo prenavlja, a se vam ne?
  3. Na Čopovi že dolgo ni več Jurček (mislm, da je kupil Špitar) lastnik Horsa tako, da zdaj tam strežejo hrano, ki je po okusnosti daleč od Horsa.
  4. Kritike so potrebne, zaželjene in kot delo spoštovanja vredne… če so seveda UTEMELJENE, LOGIČNE in SMISELNE.

 16. Blazz

  Madona stari, ti si pa zadne cajte nekam pogosto na siolu :)


 17. pa kaj se bunite zabari? mariboir pa ptuj vladata


 18. itak treba toto jamo razkopati


 19. Butast si.


 20. hej kaj ti si tut nekdo? Ha sam nisva ista k jst sem iz prelepe te Ljubljane!!!


 21. skoplte mal večjo jamo da lj not pade pa ne bo več prometnih zagat


 22. kle maš pa velik komentarjov…hiihKomentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !