Grem tudi jaz. Na morje, seveda!


h1 3.07.2009

Zadnjih deset dni sem doma in pohajkujem naokoli. Zjutraj vstanem, postorim kaj za očeta, potem naredim še kosilo za familjo (ko sem ravno jaz dopoldne doma) in potem okoli treh pičim ven, na zrak. In me ni do večera. Do poznega večera. In to prakticiram sedaj že cel teden. Zato mislim, da je končno čas za spremembo. In upam, da sedaj niste pomislili na delo … Najprej zabava, nato pa delo. To je moj moto :D

In ta zabava vključuje morje. Sicer ni prvič letos, saj sem na slovenski obali že bil; in če malce pokomentiram še slovensko obalo, moram reči, da je najlepše v Fiesi. Ne v Portorožu, saj je preveč ljudi – tam je plac za zabavo in pitje, ne v Kopru – ki je sedaj popolnoma razruvan, saj povsod nekaj delajo na cestah in nekaj gradijo, temveč v Fiesi. Prehod v morje je najbolj izi, ni meduz in podobnih plavajočih svinjarij v morju, le lepo čisto morje, ob morju pa prijeten, majhen kafič. Lep plac za izbrano družbo. Manjka le še sonček … in ni lepšega.

Grem na hrvaško obalo. Letos prvič. Na pag, v Vlašiće, natančneje. Če koga zanima še podrobneje si lahko pogleda tukaj. Vsem ostalim pa povem le, da je prijetno, lepo in mirno, čisto blizu morja in prfekten plac za čilaut – za oddih. Lepo en teden počitnic z očetom. Mislim, da nama bo kar fajn. Čez en teden pa Zrčeee!

Najprej teden dni počitka na morju, nato pa teden dni s frendi in frendico, kjer bo še večja uživancija. Oh ja, komaj čakam. Tukaj je vreme bolj bogo, tako da upam da je malce bolj južno kaj lepše. Ampak navkljub vremenu, moram priznat, da se mi kar dobro godi. Ma okej, avgusta bo treba pa delat. Zdaj si bomo malce na kredit vzeli, avgusta in septembra bomo pa odplačevali. Bomo že, le en kul đob mormo najt. Ma kdo kakšen predlog mogoče? Rabi kdo sorazmerno poceni delovno silo za avgust in september? Jaz se javim! andrazg212@hotmail.com, če misli kdo resno.

No, zdaj pa pičim. Lepo se mejte, če bo sreča ter bom prišel do neta se javim še kaj prej. Drugače pa se slišimo šele 20-ga, tam nekje, ko se vrnem nazaj. Če preživim, seveda. Uživajte kjerkoli že ste, pa tudi če ste doma. Saj veste, povsod je lepo, a doma je najlepše ;)

Lep sončen pozdrav vam želi,

andraz182

—————————————————————————————————————–

no. 212:

Ginekolog je vprašal pacientko: »Imata z možem urejeno spolno življenje?«

»Jaz ga imam, za mojega moža pa ne vem!«

  • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 3.07.2009 ob 16:25 in zapisano pod Morjeee .


2 komentarjev na “Grem tudi jaz. Na morje, seveda!”


  1. imej se fajn in pamet nucaj!!


  2. Uživaj na morju!Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !