Imam ga!


h1 21.06.2009

Lep. Majhen in velik obenem. Prijeten na dotik. Uporaben vsak dan. Nepogrešljiv. In če ga ima že vsak moški, ga moram imeti tudi jaz, kajne?

Računalnik, seveda. Laptop ubistvu. Saj niste slučajno na kaj drugega pomislili, a? Tudi prej sem že imel računalnik, vendar sem sedaj prešaltal na laptopa. Sem si rekel, da moram kupit eno prenosno mašino, da mi bo služila še na faksu. Vsaj upam, da bo zdržala do takrat. Oziroma do konca faksa.

Sicer pa sem se zdaj ravno privadil nanj, tipkovnica mi je neprimerljivo boljša na laptopu kot tista povsem navadna prav zaradi mehkejših tipk, imam še vgrajeno kamerco, monitor pa sem zaenkrat še ohranil »tastari«. Še vseeno ima velik 19inčni ekran prednost pred tistim manjšim, 15inčnim, pa tudi slika je tam boljša. Edino kar je, je to, da imam že sedaj malce zlizano miško. Saj veste, tisti touchpod ali kako se že imenuje tisto mesto, kjer naj bi bila miška. No, tam. Je že sedaj obrabljeno, pa imam leptop komaj en mesec. Pa naj vam ga še pokažem. Slikat se mi ga žal ni dalo, zato sem sliko našel na netu (slika je le simbolična)

Ponosen.

Drugače pa na obzorju nič kaj novega. Vse se dogaja ekspresno hitro, maturo sem že skoraj končal (le še jutri imam ustno matematiko. Držite pesti!), ljubezni življenja še vedno nisem našel, zato se vsake toliko zadovoljim s hladim pirom. Ali pa Laškim če ni drugega.

Tako, sem vas prišel samo na kratko pozdravit, zdaj pa šibam. Se grem učit, ker še nisem niti prebral celotne matematike. Ko pa preberem in sem konec z maturo pa se vam spet javim kaj.

Lep pozdrav iz sončne Ljubljane, prelepih Novih Poljan, iz skritega kotička,

bloger andraz182

—————————————————————————————————————–

no. 209:

Tri najpogostejše laži študentov:
1.) Jutri se bom začel učiti.
2.) To je moja zadnja cigareta!
3.) Daj punca, sleci se, saj ti ne bom nič naredil!

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 21.06.2009 ob 09:57 in zapisano pod mix of evrithing .


8 komentarjev na “Imam ga!”


 1. Upam, da boš zadovoljen z njim, imam namreč ‘istega’, prav tako z 19inčnim ekranom.. Ki se obrestuje vsakodnevno, tako pri brskanju po internetu, pri pisanju nalog, gledanju filmov, pregledovanju fotografij… Nekoliko večji kot večina laptopov, a še zmeraj razmeroma lahek in ga ni noben problem ‘prenest’ kam drugam.. Verjetno boš tudi zadovoljen z baterijo, ki na začetku napolnjena, zdrži ob vklopljeni funkciji ‘varčevanje porabe’ okoli 4 ure. Naj omenim še zvočnike, ki jih ima vgrajene, ki so za domačo uporabo preko dovolj in imajo tudi začuda lep zvok, prav nič ‘laptopovskega’, HP ima tudi poseben programček, dokaj napreden moram rečt, za različne nastavitve zvoka, malo se poigraj s tem, drugače pa je tudi dokaj glasen lahko, če potrebuješ:). Jaz v bistvu ne uporabljam posebnih zvočnikov za ta laptop, imam ene sicer dokaj poceni, klasične, a je zvok prav isto dober. Edino kar je, stylish črni design je fantastičen, se pa hitro prime gor prah in podobna ’svinjarija’, tako da ga tu in tam le ošvrkni z vlažno krpo in čisto malo čistila za okna, čisto nežno… se potem nekaj časa ne bo nič prijemalo gor:). Aja, pa povsem navdušena sem tudi nad tipkovnico samo, ki je ‘klasična’ in tako uniči vsak efekt laptopov, že od začetka nimaš nobenih mistypeov ali karkoli, mega! In odločitev postaviti štiri USB vhode ob stran laptopa-fantastično!: ne rabiš se stegovat okoli in okoli, da vtakneš in ubogi usb ključek…
  No, sporoči kako se ti obnese, jaz sem še zmeraj noro zadovoljna nad izbiro;).


 2. aja, še en plus, vgrajena HP kamera in mikrofon prideta skupaj s preprostim programčkom za zajemanje slike, zvoka ali videov, ko se mora na hitro kaj v bližini računalnika posnet:). uporabljamo dokaj pogosto, super:). edino videe raje stisni, ker dosežejo kr konkretno velikost ob dolžini…


 3. aja, btw, mi lahko prosim še navedeš lastnosti procesorja in pomnilnika ter velikost trdega diska? mislim, da so to kolekcijo HP laptopov dokaj variirali kar se tega tiče, a morda se motim..

 4. andraz182

  Hehe, hvala lepa za koristne napotke :D

  procesor je pa: AMD Turion X2 Dual Core Mobile RM-70, 3 GB pomnilnika in 250 GB trdega diska. Zkaj te pa zanima tole?


 5. Hm … kupil si si računalnik, ki je prijeten na dotik z mehkimi tipkami. Ali si ženska? Seveda ima Mjedved prav, da te sprašuje, kakšen sploh je računalnik in s tem ne mislim barve.

  Drgač pa lepa pridobite; lepa :)


 6. “prijeten na dotik z mehkimi tipkami” – takega bi pa jaz tudi imel. ;)

  bolš da ne razmišlam,.. da si ne delam skomin,.. grem rajš nazaj spat – presnet hrček me je zbudu!! :mrgreen: ajde druščina. :)


 7. glej, da ga boš pametno uporabljal, nič za neumnosti


 8. malo me je zanimalo, ker sem vidla kar nekaj različic tega HPjevega modela, me je zanimalo kakšne vse kombinacije so izbirali:). moj procesor je namreč Intel Pentium Dual CPU T3400, 2.17GHz, pomnilnik 3Gb, disk 300Gb.. kot vidiš, ni čisto ista različica:).
  kar se tiče muce, pa samo izgleda ‘zlizano’, delovat bi morala normalno.. po moje je to posledica materiala samega, ker je tudi moja sprve izgledala, kot da sem že nevemkaj delala z njo, funkcionira pa še vedno..Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !