Komentar na tekoče dogajanje


h1 10.06.2009

Tako, pa sem spet pri eni malce daljši objavi. Da malo pokomentiram dogajanje zadnjega tedna ter tako nasploh kaj se sploh dogaja. Naj naštejem tiste najpomembnejše dogodke:

- Številka ena so seveda volitve. Jaz nisem šel volit. Bi lahko šel sedaj prvič, pa si enostavno nisem vzel toliko časa, da bi šel do volišča. E, jebiga. So mi rekli, da nemoreš volit zase, pa potem sploh nisem šel. Saj vem, za to volilno pravico s(m)o se dolgo časa borili. Pa kaj naj zdaj, kritizirajte me kolikor hočete. Na druge volitve pa res grem. Sedaj obljubim.

- Številka dve … matura, seveda. Prvo smo odpisali slovenščino (, ki je bila lažja od vsakega testa), nato angleščino (, ki je bila še lažja) in matematiko (, ki pa je bila še najlažja od vseh). Mislim, tale matura sploh ni bila težka. Glede na to, da se nisem učil kaj prida (beri: zelo malo, skoraj nič.) bi mi morala biti vsaj v izziv. Pa mi ni bila. Malce težja je bila sicer zgodovina. Prva pola še bo, ampak druga pa … poden od podna. Nevem, upam da bo. Vsaj za 2 ali 3. Upam. In nato še drugi izbirni predmet: fizika. Verjetno ste se sedaj vsi začudili ampak … fizika je kul. Mislim, ni pretežka, je malo za razmišljat, pa vedno dobiš neko praktično znanje, ki ti pride prav tudi v realnem življenju. Matura iz fizike: đabe. Prelahko vse skupaj, no.

- Hm, in kaj se je še kaj spešl zgodilo ta teden? Dvakrat v tednu sem bil v kinu, seveda. To pa je bil podvig! Sicer ne hodim v kino sploh; zaradi nešteto razlogov: ker je kino vstopnica predraga, ker mi gre na živce folk, ki govori med filmom in ne zna biti tiho, ker za ceno petih evrov dobim tudi kebap in burek, ker je film udobneje gledati doma, ker znajo biti filmski stoli po dveh urah že malce neudobni, ker so predfilmi totalna bedarija, ker pred filmom vrtijo še tisoč in sto že videnih reklam, in še bi lahko našteval. No, pa sem kljub temu ta teden dvakrat šel. Prvič sem šel zato, ker so se frendi spomnl da gremo v kino in jaz grem pač zraven. Jaz sem kot ponavadi rekel, da v kino pa res ne grem, vendar so me z naslovom Angeli in demoni prepričali. Baje naj bi bilo kot nadaljevanje Davinčijevešifre, pa sem si rekel, da to pa moram videt. In sem šel. Film me niti ni tako presenetil, saj sem pričakoval boljšo zasedbo, kljub temu pa moram reči, da je film vreden ogleda. Tako da tisti, ki ga še niste videli, v kino! Ali pa si ga zloudajte prek neta. Drugi film, ki sem ga ta teden videl, je bil film Prekrokana noč. Premiera, ofkors. O filmu le pet besed: Komedija, dobra zgodba, dobre fore. Rezultat: Polna kinodvorana smeha. In to čez celoten film. Nehaš se smejati ravno toliko, da se lahko odpočiješ od smeha, potem pa že sledi nova šala. Ena redkih komedij, ki so mi zares všeč. Me like it. A lot.

- Drugega ni bilo ta teden nič kaj posebnega. Jutri mislimo iti na morje, samo tako, na pijačo pa skopat se, pa nazaj. V petek je pač petek. Plan je seveda kakšna zabavna noč, destinacija še ni izbrana. Sobota bo bolj dan za počitek, blog in učenje, nedelja je dan za družino. V ponedeljek imam pa tako ali tako še ustni del mature. Slovenščino. Književnost. O ja, to bo še zabavno …

Ja, to bi nekako bilo to. Sicer mam še polno glavo enih drugih stvari, pa vam nebom rajši našteval vsega, se boste naveličali brat.

Aja, še toliko moram povedat, da mam zdaj nov računalnik. Hehe, se moram pohvalit. In pa ja, da sem po novem ne le na facebooku, temveč tudi na twitterju. Evo, še nekaj spam linkov. Poglejte si jih, ne bo vam žal!

http://www.facebook.com/pages/andraz182blogsiolnet/83650262038?ref=ts

http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/pages/Sonek/79965761943?ref=ts

http://twitter.com/andraz182

http://soncek.com/

Pa da naredim še malce reklame za sošolce. Njihov blog, mogoče vam bo celo bolj všeč od mojega. Poglejte in presodite sami: http://www.ilegala.si/

—————————————————————————————————————–

no. 207:

Polaganje ispita na fakultetu: Profesor otvara index prvog kandidata i vidi 1000 eura. Profesor: »Gde je bačena atomska bomba u drugom svetskom ratu?«

Student: »U Japanu.«

Profesor: Položili ste kolega, možete ići.

Sledeći kandidat takođe daje index ali bez novca.

Profesor: »Gde je bačena prva atomska bomba u drugom svetskom ratu?«

Student: »Hiroshima, Japan.«

Profesor: »Kada?«

Student: »Ponedeljak, 6. Augusta, 1945.«

Profesor: »Koliko je osoba poginulo?«

Student: »Ukupno 90.000-140.000.«

Profesor: »A imena poginulih, kolega!?«

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 10.06.2009 ob 10:50 in zapisano pod mix of evrithing .


7 komentarjev na “Komentar na tekoče dogajanje”


 1. Volitve?
  Matura je bla res v izi!
  Prekrokana noč … film zakon, sam kje si ti kkšno zgodbo zasledil :D Sam smejiš se skos


 2. pa kko vm je bla lohk matura u izi?!=S

 3. andraz182

  đabe :D

 4. homerun

  Matura res ni bla neki ful težka…volili smo…prekrokano noč gremo pa gledat ko pride u cele…pa rock n’ roll pirate tut… :) Srečno še na ustnih…


 5. zdaj se pa zihr hudo učiš za ustne!


 6. Torej naslednjih 5 let nimaš pravice, da se prizožuješ nad izvoljenimi evroposlanci. Basta!

 7. andraz182

  @homerun: Heh, hvala. Tudi tebi!

  @bina: Ne ravno hudo, nekaj pa se …

  @avtoakustika: Zakaj pa to?Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !