Še malo pa bo poletje


h1 15.04.2009

Kljub temu, da je šele pomlad. Jaz imam vse te sončne dneve že kar za poletje. Pa čeprav ni še niti maj. Pa čeprav me še čaka celotna matura, ubistvu še letnika nisem zdelal. Ah ja, misli pa so tam nekje daleč, pri morju … Oooo, še malo pa bo poletje, še malo. Konec šole, konec mature. Le upam, da se bo vse dobro končalo. Nato pa tri mesece počitnic! Še mačka čuti z menoj, tudi ona se v teh sončnih dneh ozira nekam naprej, čaka na še več takih dni …

Ne pa to aprilsko vreme, pa tudi marčevsko je bilo bolj slabo. Sam deš, pa še sneg je bil tu pa tam. A to je mimo za letos. Sedaj smo pri poletju. Čas sončka in uživancije.

Prihajajo tisti moji najljubši dnevi v letu, ko kljub temu, da je včasih vroče kot iz pekla ter si prav želiš, da bi ti poletje malce prizaneslo … Sonce še vedno sije in te ne izpusti. Še Kitty je tako prevzelo to sonce. Sem jo hotel malo pofotkati, da bi malo pozirala, vendar se ni dala. Sonček jo je prevzel.

Jo moram drugič malo prepričat, da zapozira. Jo bom že dobil. Ne pa, da mi kaže samo hrbet.

Ah ja, še vedno sem pri poletju. Vem, ja. Sanjam. Preveč. Moram nehat. Back to the reality! Bliža se matura, treba se je učit.

—————————————————————————————————————–

no. 189:

Pride Mujo v džunglo in sreča Tarzana. Začela sta se predstavljati eden drugemu:

»Jaz Tarzan.« »Jaz Mujo.«

»Moja Jenny.« »Moja Fata.«

»Moja Chita.« »Moja ne čita.«

  • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 15.04.2009 ob 07:56 in zapisano pod Pred kompom in pet metrov okrog njega .


3 komentarjev na “Še malo pa bo poletje”

  1. artificial

    Mačkov, kot zgleda, ni nihče olik učil … sedaj pa so tako mrtvo hladni (beri: cool), da ostale prav vztrajno ignorirajo in jim kažejo hrbet. :lol:


  2. zdej pa po pravic povej kaj je dejansko gledu mačk skoz okn ? :D


  3. jaz mislim, da so mačko navdušile rožiceKomentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !