Picomat?!?


h1 31.03.2009

Ja, sliši se rahlo čudno. Freaky. Pica iz avtomata? Na začetku si poglejte tale posnetek, da boste sploh vedeli o čem govorim.

YouTube slika preogleda

Mogoče sem že rahlo za časom, vendar tega prej nisem zasledil. Še po netu sem bolj po naključju videl, da to sploh obstaja. Meni izgleda zelo zanimivo. Za približno 4 evre v pičlih treh minutah iz avtomata prileti pica. Nekakšen fast-food. Me zanima kje sploh takšne mašine uporabljajo? Amerika? Še kje drugje? Saj v Sloveniji še ni tega … Ali pač? Celotna stvar se mi zdi dokaj interesantna, za razmeroma malo denarja dobiš neko solidno pico (oz. naj bi bila. Kako je v resnici je zelo vprašljivo. Mislim, da niti ni tako dobra kot jo reklamirajo sploh). No ja, poglejte kako stvar izgleda v resnici.

YouTube slika preogleda

Hah, dosti bolj bogo kot prva reklama, kajne? Ne vem, kljub temu mi je celotna stvar dejansko všeč. Saj tudi picopeki v gostilnah temeljijo na principu stroja. Naredijo testo, razvaljajo, dodajo različne omake in sestavine, spečejo in postrežejo. All day long. Zakaj ne bi mogla istega dela opravljati še mašina?

Zakaj tega ni v Sloveniji? Mislim, da bi se kar dobro prodajalo. Ali pa vsaj kaj podobnega kot tole …

YouTube slika preogleda

Samo v tem primeru bi pic dokaj hitro zmanjkalo :D

—————————————————————————————————————–

no. 185:

Skozi predor se pelje avto in na koncu pre­dora stoji policist, ki ta avto ustavi. Voznik odpre okno in policist mu z nasmehom na ustih reče: »Čestitam, vi ste milijonti voznik, ki ste se pripeljali skozi ta predor, zato vam naša država poklanja milijon tolarjev.« Voznik je začel vriskati od veselja, zato ga je policist vprašal: »Če ni skrivnost, kako pa boste zapravi­li ta denar?« Voznik: »Kako, vozniški izpit bom naredil!« Policist malo začudeno pogleda in hoče nekaj reči, ko ga prekine voznikova žena: »Ne mu verjeti, a ne vidite, da je pijan.« Za voznikovo ženo je sedel voznikov oče, ki je bil malo naglušen in je pripomnil: »Saj sem vedel, da z ukradenim avto­mobilom ne bomo daleč prišli.« Policist je bil tako razjarjen, zaradi vseh izjav, da je trikrat udaril po pokrovu prtljažnika na avtomobilu in izpod pokrova se zasliši glas: »Francelj, a smo že čez?«

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 31.03.2009 ob 15:19 in zapisano pod mix of evrithing .


11 komentarjev na “Picomat?!?”


 1. .. mmm pizzaa * =) ;) . . saam rees to bi mogł biit u słovenijii * d ne hoodš u pizzerijo ampak lepo poješ pizzo iz automata *haha ~ rees se słiiš mau smeešno :D mogoće je še cło bołša ?? .. kt pa u pizzeriji * no kaj pa weeem enx bomo že uiidł kera je bołjša pa keraa nii … uu błizni prihodnostii ~ ;) :)


 2. Upam, da lahko nastaviš čas, kakor sladkor pri vročih napitkih. Imam rad bol zapečane. Zamisel, da bi jih imeli v Slo. je pa naravnost imenitna.


 3. naj fuknejo to masino na ksnno solo, med malco ti povem da bojo izropal ta picomat Xd npr ce bi fuknu ta avtomat na solski center novo mesto, k ma med malco na hodnikih po 200-300 dijakov.. :D s tem da na center hodi cez 3000 dijakov :P xD to bi rabu ene 5 takih avtomatu, pa bi posel sel suuuper to bi sprot use pojedl :D


 4. pica je zadnje govno ki bi ga dal v usta, to jejo sam primitivci in debilci


 5. A je kdo mogoce pomislu, da niso picopeki tisti, ki temeljijo na stroju ampak obratno in da se pizza tu noter sploh ne zmesi in naredi ampak je zmrznjena in se samo spece?


 6. V maxiju v Ljubbljani stane sveža pica 2.09€ in je za tako ceno večja kot te iz avtomata in verjetno boljša!!! Vrste (delovnik, okrog 11.00) so pa ubijalske :D


 7. Mislm….a o takih stvareh se tudi premišljuje, in kaj, tvoj življenski cilj je imeti pico-mat, drugače ti živeti ni. Mislm svašta s čim se ti obremenjuješ.


 8. se strinjam z jackotom


 9. Groza ta picomat. Sama kemija kemija in še enkrat kemija, kar pa je vse prej kot zdravo za telo. Ljudje že tako pojemo preveč teh stvari in zdaj še to… In nenazadnje, s takimi picomati bo pizza preprosto izgubila svoj čar in s tem tudi vsa ostala kulinarika. Pa kaj je z vami ljudje? Ali res ne cenite več tistega, kar je skuhano doma? Neverjetno… samo še fast foodi, potem pa vsi jamrate kako so ljudje debeli… Taradi takšnih avtomatov bo le še več debelih in le še več rakovih obolenj…

  Kam vse pelje ta svet…


 10. Ne želite si pizze iz avtomata. Zakon je pizza iz krušne peči. Pizza iz tračne peči je užitna, ni pa dobra. Dobrih pizzerij je pa v Sloveniji zelo zelo malo. Mislim, da se jih da prešteti na polovici prstov ene roke. Jacko je napisal, da je pizzerija v maxiju dobra. Pizzerija Parma je prva ljubljanska pizzerija in če me spomin ne vara obratuje neprekinjeno že od leta 1975 ali 76 in pizze se pri njih od takrat še niso spremenile, ne po okusu, izdelavi, ne po velikosti. In tudi gužva pred vrati je ves čas ista. Zelo dobra zadeva s tradicijo.


 11. Če se ne motim Jacko ni mislil Parme ampak samopostrežno v Maxiju.Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !