Eksperimentalni poskus s skenerjem


h1 22.03.2009

Tako, pa sem ga končno nabavil. Skener namreč. Saj ni bogvekaj. Ubistvu moram priznat, da me je zares razočaral. Dela počasi, software sem komaj našel ker je malce (beri: kar veliko) star, ampak vseeno … Počasi in zanesljivo. Skenira še vseeno dokaj dobro. Se mi zdi no. Nevem, ne spoznam se ravno na skenerje. Kaj pravite vi ;) ? Nekaj eksperimentalnih poskusov … Moderna umetnost malo drugače. Če sploh lahko govorimo o umetnosti, haha.

No, kaj mislite?

—————————————————————————————————————–

no. 183:

Jože in Janez se po dolgih letih spet srečata in ker sta bila včasih sošolca sta se začela pogovarjat. Jože: »Kako si Janez, kaj počneš?« Janez: »Veš, ko sem končal šolo, sem pode­doval kmetijo in sedaj malo kmetujem. Kaj pa ti?« Jože: »Veš jaz sem pa po šoli ugotovil, da imam nenavaden dar, da se lahko pogovarjam z živalmi.« Janez: »Ah, to ti pa ne verjamem, greva k meni na kmetijo in bova ta tvoj dar preverila.« Odpravita se in kmalu prideta do Janezove kmetije in se pred hišo usedeta, ko ju zagleda pes in glasno zalaja.

Jože pogleda Janeza in mu reče: »Da te ni sram, psa si danes dvakrat udaril.« Janez presenečeno: »Ja kako pa veš?« Jože: »Ravnokar mi je pes povedal. Ni minilo dolgo časa, ko se ob Jožetovo nogo podrgne mlada muca in nežno zamijavka. Jože pogleda Janeza in mu reče: »Pa mucka si pozabil nahraniti danes.« Janez presenečeno: »Ja kako pa veš?« Jože: »Ravnokar mi je povedala.« Jože in Janez sta vstala in se odpravila na ogled kmetije in kmalu se v daljavi zasliši ovca: »Beeee – beeee.« Janez prestrašeno pogleda Jožeta in še pre­den on kaj spregovori mu reče: »Ne ji verjeti, laže.«

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 22.03.2009 ob 11:42 in zapisano pod Pred kompom in pet metrov okrog njega .


10 komentarjev na “Eksperimentalni poskus s skenerjem”


 1. hmm.. hude roke :D hehe


 2. dobr ti gree . ;) hehe =D


 3. carska 2 slika


 4. SRBIJA !


 5. porazno …


 6. Pa skenirajo po navadi itak vsi dokaj počasi … gledati moraš bolj na kvaliteto skeniranja zvezkov, knjig itd … slik :) Tam se najbolj pozna dober skener :)

 7. vetervlaseh

  skener mam že nekaj časa, sam se še nisem spomnu d bi šeu roke skenirat… dobra ideja drgač… :D

 8. rockstar

  Jaz si mislim, da bi blo boljše če bi šel malo ven med ljudi pa na sončka, kot pa to delal doma. :)


 9. rockstar ima prav. lahko se pa tud kaj učiš za šolo


 10. hhahaha važn da si srbijo dau ane :DKomentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !