V iskanju apartmaja. Zrče 2009


h1 9.03.2009

Lani smo se v Zrčah imeli zakon, o tem sem pisal še na blogu, kakor se spomnim .. Ja, točno tukaj. Letos pa imamo v mislih nekaj podobnega. Le drug datum si moramo izbrati. Lani smo prišli v Zrče ravno tisti čas, ko je bilo vseh največjih »prireditev« ravno konec … Pridemo na plažo, pogledamo spored, in na sceni je: DJ Silence. Ja, hvala lepa. Pridemo se zabavat in naletimo na tišino. Na koncu na srečo sicer ni bilo ravno tako, in smo se imeli zares fajn.

No, in letos gremo spet. Verjetno ista klapa, mogoče še kdo zraven. Pa mogoče eden manj. Bomo videli. Kljub temu, pa nas zanima nekaj drugega. Letos smo se odločili, da se odpravimo v Zrče enkrat julija (za primerjavo, lani smo šli šele avgusta) ter upamo, da ne zamudimo največjega dogajanja. In prav zato pišem tudi tole objavo … Malo za šalo, malo zares, malo zaradi zanimanja .. Zanima me predvsem to, če mogoče kdo pozna kakšen kul apartma blizu Zrč (mogoče kje v Caski?) s primernimi cenami (lepo prosim, smo komaj trije dijaki in prosim za razumne cene, ne cene kakšnih prestižnih luksuznih hotelov). Sicer smo takšno besedilo že spisali in ga poslali nekaterim apartmanodajalcem (se napiše tako?), sedaj pa sprašujem še vas … Pozna kdo kakšno bivališče blizu Zrč? V samih Zrčah kakor vem ni nobenega apartmaja ali kaj podobnega, ne? Se mogoče motim?

Vse tiste, ki ste že kdaj bili v Zrčah prosim če mi pod komentarje napišete kakšen predlog, vašo izkušnjo, kaj se kaj splača še videt, počet, karkoli … Hvala.

p.s. Še naše sporočilo:

Lep pozdrav!

Smo trije dijaki četrtega letnika gimnazije poljane iz Slovenije. Za letošnje počitnice planiramo preživeti dopust na Hrvaškem, na Pagu. V času od 14.-30. julija 2009 bi si želeli rezervirati 3-5 posteljni apartma. Zanima me, če imate še kaj prosto ter po kakšni ceni oddajate posamezne apartmaje. Zanima me tudi vaša lokacija, opis posameznih apartmajev ter njihova cena.

V upanju na čimprejšnji odgovor vas lepo pozdravljamo,

—————————————————————————————————————–

no. 179:

Mujo se v Nemčiji pelje po avtocesti in posluša radio. Naenkrat se zasliši glas iz radia: »Pozor, pozor, neki bedak se vozi po avtocesti v nasprotni smeri.« Mujo se zamisli in reče: »Vidi kako lažu ovdje u Nemačkoj, nije jedan ima jih stotine.«

  • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 9.03.2009 ob 10:28 in zapisano pod mix of evrithing .


4 komentarjev na “V iskanju apartmaja. Zrče 2009”


  1. Hehe, ne v Zrćah kolikor vem ni nobenih apartmajev … poznam pa ene par ljudi tam, ki oddajajo apartmaje. Cena je 50€ na noč (kar je super, razen če niso kej zvišali) je pa apartma v Kustičih (malo naprej od Caske). Tako, da če te zanima: http://www.kod-dobrice.com. samo pohiti, ker znajo biti precej zasedeni. ste kr prepozno začeli tam iskati apartma …


  2. hehe gavi jst bi šla tut ke..ampak pr ns je bl tko use skup in se vedno spomnemo tazadn dan tko de bomo bl last minute al pa kk kamp če je=)


  3. Kustiči so kar malo predaleč … kakšen čoln bi prav prišel :)

    Upam, da se da še v Gajcu kej dubit, če ne bomo pa na parkerplacu žvel :D

    Tko al pa drgač … gremo!


  4. ja mi gremo letos spet na zrče apartma smo dobil v novalji kot vsako leto sej to se vm najbol splača ker ceu folk si tm uzame pa tud cene so solidne mi mamo 60€ na dan pa je aprtma zakon use ma. drugač si pa na natu poglejte pa mal povprašite.mal se je treba pozanimat ne kr prvo zagrabt al pa če greste prek agencije se tud splača. ampak čim prej rezervirite že zdej ker pol bo najbolš pa najbol ugodno že zaseden. drugač je pa res 1A dol. zakon :) pa julija je treba it obvezno ker drugač najbolše žurke zamudiš :) druga polovica julija tko k gremo mi 16. do 26.7. :) )Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !