Razglasitev zmagovalca in prošnja za pomoč


h1 15.01.2009

Kot veste, se je prejšnji teden začelo glasovanje za naj komad. Kljub različnim okusom za različno vrste glasbe ter nekaj neljubih goljufanj, ki smo to prepoznali ter krivce izobčili, je prvo mesto zasedeeel … Obvezen komad v vseh diskotekah. Vsem dobro poznan, Alex Gaudino: Destination Unknown!

In še link zmagovalnega komada, tokrat v malce krajši verziji ter s »podnapisi«:

YouTube slika preogleda

Tako, zmagovalca sem razglasil, kaj izjemno pomembnega se v teh treh dneh od ponedeljka ni zgodilo. Edino to, da pri taroku venomer zmagujem ter mi od sedaj naprej drugi plačujejo pijačo, haha. Še kaj novega? Kaj zanimivega?

Kot bi rekel dedi z dolenjske: »Nič. Čisto nič. Nič novega, vse po starem … Pa pri vas v Ljubljani?« In nato ponavadi sledi kakšen moj odgovor, da se pa v Ljubljani vedno kaj dogaja, gužva v šoli in tako. Ta teden pa nič posebnega. V ponedeljek je bila odbojka, torek sem presedel pred računalnikom ter se posvetil pisanju knjige (ah ja, sem vam povedal, da sem se po novem spravil k pisanju knjige? Mislim, ne ravno čisto prave knjige … Nekako knjigo, ki je na četrt že napisana, tričetrt pa jo moraš napisati kar sam. »Moja sr(e)čna knjiga«, kot ji je dal naslov Žiga Vavpotič. Dobil sem jo podarjeno za božič, pa sem si rekel, da poizkusim. Da vidim kako in kaj. Zaenkrat mi je kar všeč, bomo videli če bom kaj vztrajen. Samo toliko me še zanima … Morda piše (oziroma bere, kakorkoli že) to knjige še kdo izmed bralcev? No, če še kdo piše naj se javi preko komentarjev, me zanimajo njegove izkušnje. Če seveda tisti ni preveč sramežljiv.)

Oh ja, kje sem že ostal? Ja, pri ponedeljku, ki razen pijače zvečer ni bil nič kaj posebnega … Potem je prišel torek, nič posebnega again. Za njim sreda in z njo plesne vaje. Za maturantski ples namreč. Letos ga imamo in se nam bliža z vso hitrostjo. Niti ne mislim na to. Pa vseeno, mogoče pa bi moral. Še obleke nimam kupljene, plesat ne znam in nasploh je vse v kurcu. Še program za maturanca nimamo spisanega, kaj šele pripravljenega. Bogve kaj bo šele iz tega maturanca. Ah ja, to bo še štala. Aja, pa to me še zanima … Če ravno pišem na blog ter če me že kdo bere, lahko kdaj pa kdaj dobim tudi kakšno povratno informacijo, kajne ;) ? No, moške bralce naprošam (predvsem tiste, ki ste že imeli maturantski ples), kaj se spodobi obleči. Kaj naj oblečem, obujem, kaj naj bi bilo moderno, kaj se splača, kje se splača kupiti, kakršnakoli informacija mi bo še prekleto prišla prav. Mi lahko kdo pomaga? Prosim.

To bi nekako bilo to do danes. Vsaj mislim. Se vam javim morda še kaj čez vikend ali pa naslednji teden. Jutri sigurno ne, saj je petek. Kdo pa je ob petkih zvečer sploh še pred računalnikom? Verjetno je kdo, ja … Vendar jaz ponavadi ne. Se še kaj slišimo, pa lep pozdrav!

—————————————————————————————————————–

no. 168:

Kako je ime Romunskemu ministru za kulturo? Neseri Popesku.

Kako je ime najhitrejšemu Italijanskemu tekaču? Petardo Mauriti.

Kako se po Japonsko reče restavracija? Tukičičipačaki.

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 15.01.2009 ob 08:27 in zapisano pod Pred kompom in pet metrov okrog njega .


19 komentarjev na “Razglasitev zmagovalca in prošnja za pomoč”


 1. a zdej je prav cajt? :D četrtk pa to ? :D KAM GREMO V PETEK? :P pa glede glasovanja je blo zgulfan k je očitno da bi mogu bit zmagovalc : Fristajlo :D

  ajde gavez se slišmo ;) pa piš mi pol lohk tut po msnju* kam pa kako jutr zvečer ;)


 2. Glede maturanca … seeej je še cajt :D

  drgač pa pr taroku pa tut ne zmaguješ skos … res pa je da večinoma en in isti izgublja (pa de noumo s prstom kazal :P )

  uživej v petku!

 3. andraz182

  @Ne: bova prek msnja al pa u živo tole o petku :)

  @primož: Haha, no ja. cajt je pa relativn pojem :P


 4. js sm dons dubla svojga osebnga kreatorja=D
  zate pa nebi vedla=P

 5. vetervlaseh

  a ni taprav naslov “destination calabria” ? :D no, sj nima veze… dober komad… sam škoda k ni nihče glasoval za Vrliča… k je pa res dober komad…


 6. se strinjam z ne-jem, fristajlo je gotov zmagovalc

 7. čebelca

  za maturanca… upam da boš meu roza kravato kr to zgleda prekleto fajn :D

 8. andraz182

  @Lenčka: Usaj kakšn nasvet bi mi lahko dala ane :P

  @Vetervlaseh: Ja, maš prav. Ampak večina ga pozna pod imenom Destination Unknown. Usak ma svoj okus, večini je biu zgleda bolj všeč Alex :D

  @bina: Rezultati kažejo zase :)

  @čebelca: Se hecaš? Nevem če bi bla soplesalka zadovoljna s tem … Hvala za nasvet vseeno :P

 9. mjedved

  draaažo! kaj nisi MENI rekel?! kar se tiče maturantskega sem ti najboljši vir za to, kako se obleci, da boš lep, modern, hot za dekleta in nasploh primern za priložnost. In drugih ne poslušaj, ker nimajo pojma. Zato pa sva bla midva s soplesalcem na koncu svetovno lepa (in ja, jaz sem ga zrihtala bolj ali manj skup), nekateri pa kot da so z Marsa padli.. Pokliči me čimprej ali pa da se vidiva!

  Aja, sem malo pogledala tudi na page od te tvoje sr(e)čne knjige in moram rečt, da ne verjamem v take stvari. Takih knjig se ne da kupit in si rečt, zdaj bom pa to napisal. To mora prit iz tebe samega. Vsi ti seznami…pogosto ostanejo na dnu predala (jaz že vem!), kaj šele, da imaš temu posvečeno celo knjigo. Kaj bo človek pisal take sezname, če še sam ne ve KDO je??

 10. mjedved

  in ja, pozabi na roza kravato, razen, če si peder ali pa metro. sori, punce, roza pač ni barva, ki pristaja pravim dedcem.

 11. andraz182

  @mjedved: Od kdaj pa dražoo? Ne me tko klicat, tko me večalmnj sam fotr :) Uu, pa sem dubu osebno kreatorko še js. Ja okej, bom pa tebi rekel. Zdaj ko si še v Ljubljani, bo verjetno še lažje. Ja, saj se vidimo naslednji teden pa boš malo svetovala :P Sicer je pa itak še cajt … Jaz raje vprašam prej.

  Nevem no, glede knjige … Jaz sem se spravil pisat, sicer pa saj ko pišeš to knjigo itak pride samo od sebe. In ne, niso samo seznami v tj knjigi, so tudi ostale zadeve.

 12. čebelca

  ah deej roza kravata je supr! :D

 13. mjedved

  Kaj pa vem, pristaja ti dražoo.. In ja, čimprej se je treba lotit, ni več dosti časa, četudi se ti zdi tako. ;) .
  Sicer pa vso srečo s knjigo:D če ti le prinese kaj pozitivnega, super..

  Prosim lepo, roza kravata na moškem je približno tako, kot da bi rekel, da bi ženski tud tič med nogami pristajal!
  Ampak dandanes so spoli tako ali tako toliko pomešani, da ženske nosijo hlače in tiče v bajti, moškim pa ostanejo roza kravate in skrb za otroke…

 14. andraz182

  @mjedved: No okej. Pa saj bova v sredo, sem zvedel da prideš na obisk, ne :P ?

 15. mjedved

  Ja, komot. Ti mi sam do srede vsaj približno poizvedi kakšno obleko (predvsem točno kere barve) namerava met tvoja soplesalka..Od tega je vse odvisno…


 16. Ammm.. Čuj? :) Jaz bi tut tarok rada znala :P :) Se javiš za am.. :) inštruktorja? :)

 17. andraz182

  @mjedved: Bom povprašal, samo dvomim da že ve … Sporočim.

  @zadeta: Čuj, ni problema. Se javim :D

 18. mjedved

  No, če zveš za barvo, ok, če ne se boma pa podrobneje kasneje zmenla..

 19. andraz182

  vredi te :PKomentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !