Pregled leta 2008


h1 31.12.2008

Takole se zdaj končuje letošnje leto. Še en dan nam je ostal, pa bomo v letu 2009. Zdaj že lahko odštevamo ure, kaj kmalu pa bomo lahko tudi minute in nato sekunde. Še malo. Jaz pa ob koncu leta ravno pregledujem letošnje slike in blog ter se spominjam prejšnjih dni. Minulih lepih, zanimivih, dobrih 364 dni.

Lani sem začel s tole objavo: http://andraz182.blog.siol.net/2008/01/01/brez-besed-alkohol-je-kurba/ , letos upam da jutro po silvestrovem ne bo (pre)hudo. In ko ravno pregledujem Google analytics (nekateri sicer pravijo, da ni najbolj zanesljiv ter obstaja en kup drugih, boljši programčkov, vendar je meni kar všeč. Torej, ko pregledujem Google analytics … ) se lahko malce pohvalim, da je moj blog v celem letu odkrilo kar 37900 ljudi, stran pa je bila obiskana kar 65000-krat. Po guglovi statistiki naj bi povprečen bralec prebral 1.7 strani ter na blogu ostal dobro minuto. Kar lepa številka, kajne? Saj ne rečem, tole ne znese niti za en procent obiska kakšnega jonasovega ali seks.blog –a, a vendar. Tako zanemarljivo tudi ni.

Naj objavim še top 3 objave, ki so bile v preteklem letu najbolj obiskane.

3.) Mobitel si je izmislil eno najboljših reklam. Itak.

2.) Ste se kdaj spraševali kaj se skriva pod tipkami?

1.) Zrče so zakon

Seveda pa ni vse tako pozitivno. Ko se ozrem nazaj, lahko po primerjavi z lanskoletnim decembrom ugotovim, da sem bil lani skoraj dvakrat bolj priden kot letos. Lani decembra sem v enem mesecu nanizal 11 objav, letos se je ta številka končala pri … 6. Priznam, polenaril sem se. Že večkrat sem to zapisal, pa še enkrat bom. Se bom poizkušal popravit. No, to bo ena izmed mojih prednovoletnih zaobljub. Ali pa kar edina. Tele zaobljube za prihodnje leto mi niso nič všeč, saj se jih moraš potem dejansko držat. Pa čeprav ti nekatere niso po godu. Tako da naj bo edina obljuba le to, da se bom potrudil pisati kaj več.

Kakšne vzpodbudne besede za prihodnje leto? Jih ni. Ravnajte po svoji vesti in uživajte življenje kolikor se da. Za konec pa vam še zaželim srečnga pa zdravga 2009 in se slišimo prihodnje leto!

—————————————————————————————————————–

no. 165:

Na Kosovem polju se je odvijala velika bitka. Na vrhu hriba to opazujeta oče in sin. Po kakšni uri težkega boja sin vpraša očeta: »Da uletim tata?« Oče: »Nemoj još sine, nemoj!« Spet je minila ura ali dve in sin spet vpraša: »Da uletim tata?« Oče: »Nemoj još sine, nemoj!« Minilo je že več kot pol dneva, a bitka se še vedno nadaljuje. Sin spet pogleda očeta in vpraša: »Da uletim tata?« Oče: »Ajde sine, može, uleti!« Sin steče po hribu in zavpije: »Bakljave, sladoled …«

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 31.12.2008 ob 11:18 in zapisano pod Pred kompom in pet metrov okrog njega .


6 komentarjev na “Pregled leta 2008”


 1. Statistiko imaš zelo lepo, kar tako naprej. Pri objavah se pa res pozna, da si se polenaril, ampak to je čisto naravno. Na začetku si zagret za neko stvar, nato pa se ti počasi počasi ne da več. Samo pazi, da ti ne bo idej zmanjkalo.

  Uživaj v letu 2009!!!

  Lp

 2. čebelca

  “Tele zaobljube za prihodnje leto mi niso nič všeč, saj se jih moraš potem dejansko držat.” :lol: zkaj pa misliš da si jih zmislimo? hhe. js letos niam nobene. niam je nikol :D pa mi je čist lepo. drgač pa wouu you’re famous :razz:


 3. Vidim, da te malo muči bloger’s block. Mam slikco zate:D http://i237.photobucket.com/albums/ff201/pinoyblogero/writersblock.jpg

 4. andraz182

  @primož: Heh, maš prav ja. Idej pa nikoli ne zmanjka :)

  @čebelca: Ah, famous zarad bloga ravno ne, sem pa opazil, da že marsikdo pozna moj blog, ja. Novoletne zaobljube so pa itak bedarija na kvadrat :P

  @mjedved: Haha, dobra. Nevem če sem ravno temu podoben. Vsaj zaenkrat še ne :D


 5. kaj pa obljube za šolo dobr nardit? pa kakšno fejst punco dobit?

 6. andraz182

  Sem rekel brez obljub :P

  Upi so pa vedno prisotni, ja :)Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !