Bilo je nepozabno … Poljanfest 2008


h1 9.10.2008

Tukaj si lahko pogledate kako je celoten žur potekal lani, letos pa je bila popolnoma druga zgodba. Že lani je bilo odlično, letos pa je bilo res … Zakon. Vse nevedneže naj najprej razsvetlim, da gre za enega največjih poljanskih žurov (ne, tu niso mišljene poljane kot take, temveč Gimnazijo Poljane) kjer se igra odbojko, špila fuzbal, pije pir, je čevape in konec koncev tudi zbira mistra is miss Poljan. Vas zanima kako je bilo letos?

Jaz osebno sem na Poljanfest prišel že dokaj zgodaj, saj smo zaradi razporeditev tekem v fuzbalu morali priti že ob osmih. Prvo tekmo proti fazanom smo (ime naše ekipe je bilo seveda Biziljeva garda … Za vse, ki še ne veste kdo vsemogočni Uroš Bizilj je, si poglejte tukaj) seveda zmagali, kljub temu pa so bili za nas usodni lanski prvaki Poljanfesta, ekipa Krive feltne. Jebatga, proti bivšim Poljancem smo pač podlegli, rezultat 8:0 govori zase. No, tako smo začeli, pogledali smo še kakšno drugo tekmo, nekaj popili, potem se je pa itak kaj kmalu začelo … Muska na polno, ogromno folka, tudi veliko nepoljancev, in zares dobra zabava. Seveda moram tudi pohvaliti tudi organizatorje … Bravo predsedniki, dobro ste se odrezali, zdaj pa čakamo še na krst. Torej, kdaj ga lahko pričakujemo?

Za vse ostale, ki pa se tega dogodki niste mogli udeležiti zaradi različnih vzrokov (, ker ste prestari, niste poljanci in niste dovolj kul, ali pa ste preprosto zamudili vse zaradi bilokakšnihdrugih vzrokov) si lahko tukaj pogledate še nekaj fotk. Aja, pa tele slikce niso moje, takoda se opravičujem, vsem, ki sem jim slike pobral z Facebooka.

p.s. Pa če smo že pri Poljanah, še naš blog. Kdo ga ustvarja nimam pojma, ogled tega bloga je pa vsekakor priporočljiv. Zaenkrat izgleda kar solidno, prav fajn za pogledat. No konec dolgovezenja, če koga zanima naj si ga pogleda TUKAJ.

Pa lep pozdrav do naslednjič!

—————————————————————————————————————–

no. 151:

Prijatelj pripoveduje drugemu prijatelju: »Veš, sva se pred nekaj dnevi z Janezom stepla. Bilo je zelo zanimivo. On zamahne z roko, vendar ga jaz z glavo takoj blokiram in to kar naenkrat. Padel sem na tla, on me prime za lase, jaz njega za travo. Ampak na koncu sem ga pa zelo zafrknil, mene so odpeljali, on pa je moral peš domov.«

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 9.10.2008 ob 16:15 in zapisano pod fuckin´ school .


6 komentarjev na “Bilo je nepozabno … Poljanfest 2008”

 1. čebelca

  lepo lepo :) drgač pa blog zgleda drgač an da. zdj pa morm spremenit k mam u blogoroli tebe napisan, kot zlo lepe zelene barve blog :D

 2. andraz182

  Ja, malo drugače :P Kako se ti zdi?

 3. čebelca

  am… temno :D sam drgač pa supr :wink:


 4. to vids koncno mal sprememb zdj bl ql zgleda

 5. Blazz

  in kje je miss poljan? ;)


 6. o fak keri đankiji hahahahahaha:)Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !