Morsko paška fotoreportaža


h1 4.08.2008

Kot ste verjetno opazili, prejšnji teden nisem objavil niti ene objave. Vzrok ste lahko kaj sami uganili … Ja, točno, na morju sem bil. Natančneje, na Pagu, na jugu Paga, v majhni vasici po imenu Vlašiči. Tukaj lahko pogledate še kako je izgledal apartma v katerem sva en teden preživela z očetom (aja, sem vam pozabil omeniti, da sem lenobnih sedem morskih dni preživel s fotrom? No, zdaj veste.), pa tudi nekaj ostalih zanimivih slik lahko najdete tam.

img_6249.JPG

Teden sva bolj ali manj preživela na plaži in v apartmaju (sicer ni velike razlike, okoli 50 metrov bi se lahko reklo) ter se pošteno naužila svežea morskega zraka in raziskala vse globine jadranskega morja. No okej, to že malo pretiravam. Vendar vseeno, bilo je kul. In še bi ostal, če bi le lahko.

img_6282.JPG

Čeprav pa sem se po drugi strani zares veselil tudi vrnitve domov. Poleg nekih katoliških Nemcev ter neke zanimive slovenske familije, s katero sva se nažalost spoznala šele zadnja dva dni, je bila plaža natrpana s samimi familijami z majhnimi fročaki. Sicer je bil tudi kak procent ljudi brez malih vreščečih otrok, pa tudi kakšen upokojenski par bi se našel, tako da kakšnih posebnih partyjev ni bilo.

img_6300.JPG

Tako da sem prejšnji teden povečini preležal, se sončil in plaval, čez en teden pa se na Pag ponovno vračam. Vendar takrat z drugo družbo. S še tremi sošolci gremo v Novaljo (beri: Zrčeeeee!!!), kjer mislim, da bo bolj malo lenarjenja.

img_6430.JPG

Tako, za pokušino ste lahko videli kaj se je dogajalo prejšnji teden na Pagu, zdaj pa le še nekaj fotk. Niso baš profesionalne, ampak okej. Aja, pa da ne bom pozabil napovedati naslednjo objavo, v kateri bodo fotke z Zrč (prejšnji teden sva si eno popoldne vzela »prosto« ter odšla v Zrče na pir. In ja, tudi fotkala sva. Kaj je nastalo si lahko pogledate čez kakšen dan ali dva).

img_6574.JPG

img_6633.JPG

img_6796.JPG

img_6909.JPG

—————————————————————————————————————–

no. 141:

Sin vpraša očeta: »Oče, kaj je to politika?« Oče: »Sinko, to je čisto enostavno vprašanje. Poglej, jaz na primer hodim v službo in zaslužim denar; to predstavlja kapitalizem, mami mi pri plači vzame denar in ga zapravi; to predstavlja vlado, imamo tudi hišno pomočnico; to predstavlja delavski razred, ti si še otrok in si nevtralen; to predstavlja narod, imaš pa tudi mlajšega bratca; to pa predstavlja našo bodočnost.« Sinko pokima in si po svoje razlaga očetov odgovor.

  • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 4.08.2008 ob 08:17 in zapisano pod Morjeee .


2 komentarjev na “Morsko paška fotoreportaža”

  1. pet-in-g-seks

    :-)

  2. turbofolker

    u :D lepe fotke zares :D še posebej od narave :) oblaki pa toKomentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !