Nekoga bom ustrelil!


h1 13.06.2008

Ne, saj ne … Tako kritično tudi ni. Sicer pa tudi če bi bilo, tega nikoli ne bi storil. Vendar kljub temu … Ooo, kako me nekateri ljudje znajo razjeziti! Spet ne bom poimensko, da ne bom rekel kaj preveč (ali premalo), pa bo potem spet problem …

Saj nevem kaj naj naredim! Včasih premalo, včasih preveč, spet drugič enemu ni prav, drugič drugemu … Jaz pa imam svoj lajf, ne pa od drugih! In prav to me jezi. Kako so lahko nekateri ljudje tako samovšečni, objestni ter tako … Egoistični. Ja, to bo prava beseda. Fak, ta svet je čedalje bolj v dreku. No okej, saj ni cel svet kriv … Le nekaj posameznikov. Vendar prav na posameznih ljudeh se gradi celotna populacija. In s tem tudi celoten svet. Saj vem, tudi sam sem včasih takšen. Nihče ni popoln in tudi sam nisem. Priznam. Vendar kljub temu … Kako so lahko nekateri ljudje tako … drugačni. Tako nevzgojeni. Tako butasti. Tako … Neosebni ter brezsrčni. No ja, saj mogoče pretiravam. Ja, saj verjetno res. Mogoče bolje da preneham. Požrem zase ter jezo obrnem v kaj pozitivnega.

filmmi1.JPG

Ah, saj bom … Se vidimo drugič pa upam da vas nisem spravil v histerijo … Če pa imate podobne težave pa vas lepo prosim naj mi nekdo pove kako se jih ubraniti … Ali pa vsaj kako se jih odkrižati. Ali sploh ne stopiti v stik z njimi. Jaz se pač rajši malce izpovem na blogu kot kje drugje. Bolje tu kurcati čez vse, kot pa samo enemu srati po glavi ter potem še njega spraviti v slabo voljo. Ali karkoli. Nima veze, končujem s pisanjem. Za danes je bilo dovolj. Se vidimo naslednjič ;) Pa lep petek vam želim.

——————————————————————————————————————–

no. 129:

Američan, Rus in Bosanec so bili obsojeni na smrtno kazen. Lahko so izbirali med gil­jotino in puško, vendar so jim dali možnost, da, če stvar, za katero so se odločili zataji, so svobodni. Prvi je na vrsti Američan. Po dolgem premišljevanju, kaj naj izbere, se odloči za giljotino. Rabelj ga je pripravil, namestil njegovo glavo pod giljotino in potegnil vzvod. Toda giljotina se je us­tavila deset centimetrov pred njegovo glavo. Seveda je bil Američan svoboden. Na vrsti je bil Rus. Mislil si je, če je giljotina zatajila pri Američanu, bo mogoče tudi pri meni. Odločil se je za giljotino. Poglej čudo, tudi pri njem se je rezilo ustavilo nekaj centimetrov pred glavo in tudi on je bil svoboden. Na vrsti je bil Bosanec. Videl je kaj se je zgodilo njegovima predhodnikoma in ko ga je rabelj vprašal: »Giljotina ali puška,« je ogovoril: »Daj pušku, vidiš da vam giljotina ne radi.«

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 13.06.2008 ob 11:32 in zapisano pod mix of evrithing .


7 komentarjev na “Nekoga bom ustrelil!”

 1. bonboniera

  hja, ljudje so lahko še tako trdosrčni, hladni, nevzgojeni, egoistični, objestni itd.. tvoja naloga je, da se takim ljudem skušaš čim bolj izogniti. oziroma se vsaj distancirati do te mere, da te to ne more prizadeti.


 2. ne sei spLoh neuemo o čem gouoriš..
  phh:)

 3. andraz182

  @bonboniera: Dober nasvet, se ga bom držal :D

  @anka: phh :roll: :D


 4. ljudje smo različni. bod strpen do takih in drugačnih. morde pa si (vsaj občasno) za nekatere tudi ti tak??? če te pa tako hudo motjo, pa ne rini preblizu njim, če se jim lahko izogneš.


 5. jao andre ej dej se kj pamtnga spomn tle za blog k zadne tri objave so blo podn

 6. andraz182

  @jure: Haha, sej bom … Prečekiraj jutr pa boš videl ;)

 7. turbofolker

  Posluši dobro muzko pa bo že boljš. :P Pri men deluje :lol:Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !