Hočem akcijo!!!


h1 6.06.2008

Ah joj, spet ta dolgčas … Včasih resnično nevem kaj me zadane. Včasih sem naspidiran ko žvau, včasih pa zaspan ko sam satan. Okej, te primerjavo so zdaj bile rahlo čudne, toda saj veste kaj mislim povedat. Včasih sem zares čudnega razpoloženja. In danes je spet eden takih dni. Ko sem do konca naspidiran. In ne, nisem (še) pil ter nisem vzel niti enega iksa … In še niti enega redbulla nisem spil. Pa sem že na nogah. Saj verjetno imate tudi sami take dneve. Če ne pa vsaj takšne dneve, pri katerih si en dan izredno vesel, ravno drug dan pa potrt in žalosten (ali pa vsaj malce muhast, če ne drugega …). No, tako to zgleda tudi pri meni. Vendar pa imam jaz tudi takšne »dolgočasne« in »noro zabavne« dneve. In danes je, in mislim, da še bo, prekleto dober dan.

In v takih trenutkih je elektrik muska zares najboljša. Drugače je niti ne maram preveč, ker je ubistvu itak celi čas eno in isto sranje, ter se ena melodija vrti čez cel komad, vendar v takih trenutkih … Neprecenljivo. Ni boljšega kot poslušanje elektrika. Vsaj danes, če ne jutri.

O ja, tale fotka je pa naravnost za zraven:

hoemak1.JPG

——————————————————————————————————————–

no. 126:

Hitler je organiziral olimpijske igre in ena od disciplin je bila tudi skok v daljavo na minskem polju. Prvi tekmovalec je bil na vrsti. Vzel je veliko zaleta se odrinil kolikor je mogel in priletel direktno na mino. Razneslo ga je. Hitler in njegovi so navdušeno ploskali. Na vrsti je bil drugi tekmovalec. Tudi ta je vzel zalet se odrinil in pristal na mini. Tudi tokrat je cel stadion vstal in začel ploskati. Na vrsti je bil tretji tekmovalec. Vzame zalet, odrine se in skoči. Ko prileti na tla se nič ne zgodi. Cel stadion je onemel. Po nekaj minutah molka se Hitler zadere: »Prestop!«

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 6.06.2008 ob 08:23 in zapisano pod mix of evrithing .


3 komentarjev na “Hočem akcijo!!!”


 1. saj si gotov že slišal, da so za najstnike taka čustvena razpoloženja čist običajna? (pa morbit ne sam za najstnike.) tud brez alkota in iksov in kiksov.

 2. Blazz

  welcome to reality my friend. mene trajba ta mood change zadnje par mescov za popizditis dobit.

  in…”elektrika”? :D
  what kind of elektrika?

  now playing: david morales – in sessions (@ ibiza) :cool:

 3. pet-in-g-seks

  upam, da se med “akcijo” kaj pametnega počne :-)Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !