Na pomoč!


h1 14.04.2008

Imam eno grozno veliko težavo in nimam pojma kako se izvleči iz nje. Mi lahko kdo pomaga? (pa da ne bo rešitev slučajno kakšen piramidni sistem :D )

Ne, saj ubistvu niti ni tako velika težava, vendar še vedno ne najdem rešitve … Gre za mačkin brusilnik. Kot verjetno že veste, imam doma mačko. In če ste slučajno kaj seznanjeni s tem, kakšne so potrebe domače, hišne mačke, potem tudi veste, da potrebuje neko stvar, na kateri si bo lahko brusila kremplje (in to ni kavč). In tako smo ji kupili nek prav poseben brusilnik za kremplje, ki pa naj bi se pritrdil kar na steno. Vendar tu nastopi težava. Tista stran, kjer je za pritrditi na steno ima stiropor. Saj to ne bi bilo nič takega, vendar nimam ideje kako bi lahko to sploh pritrdil na steno, da bi koliko toliko tudi držalo. Poizkusil sem z Neostikom … No, pa poglejte rezultat.

slika1773.jpg

slika1774.jpg

Budalo. Saj bi vendar lahko vedel, da bo Neostik tako reagiral s stiroporjem … Ah … Pa vendar. Tako pač je in sedaj nevem kako naprej. Mogoče kdo pozna kakšno rešitev? Kako bi lahko stiropor pripopal na zid?

———————————————————————————————————————-

no. 107:

Gre tip mimo lokala kjer na vratih piše: “Sendviči vseh vrst”. Ob tem pogledu se nasmeje ter sklene, da bo spravil prodajalca v zadrego. Vstopi in reče: “Jaz bi sendvič z belo podekvatorjalno indonezijsko iguano!” Mož ga pogleda, se obrne, stopi za trenutek v kuhinjo, nato se ozre proti tipu: “Žal, gospod, nimamo več kruha.”

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 14.04.2008 ob 07:11 in zapisano pod Pred kompom in pet metrov okrog njega .


8 komentarjev na “Na pomoč!”

 1. drmagnum

  Montažno lepilo za stiropor. Podobno je pakirano kakor silikonski sanitarni kit.


 2. em al pa lahko obojestranski salotejp


 3. žebli pa kladu

 4. andraz182

  @drmagnum: nisem še poskusil, vendar se sliši kul … Bom poskusil.

  @jaki: Ne bo šlo, je mačka premočna … Takoj dol potegne pa gre vse u k****


 5. [...] http://andraz182.blog.siol.net/2008/04/14/na-pomoc/In tako smo ji kupili nek prav poseben brusilnik za kremplje, ki pa naj bi se pritrdil kar na steno. Vendar tu nastopi težava. Tista stran, kjer je za pritrditi na steno ima stiropor. Saj to ne bi bilo nič takega, vendar nimam ideje … [...]

 6. chili

  Mora biti pa neka giant mačka :)


 7. pa sej v kšnmu bauhausu boš dubu mal močnejši obojestranski selotejp ;) (tist tačrn)
  in ja, močnejši je od tvojga mačka

 8. turbofolker

  Upam,da ti je do zdaj uspelo. :lol:Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !