Interblock: Maribor


h1 7.04.2008

Kljub temu, da je že malo pozno za to objavo, pa vendar za pokušino vsaj nekaj fotoutrinkov.

img_5957.JPG

Igra se je začela hitro, sodnik je zapiskal in že deset minut kasneje je padel prvi gol. In publika se je razživela. Ker sem sedel na strani Interblocka, natančneje: skoraj v sami sredini Interblockovih navijačev, se je tudi ljubljanska publika razživela in do konca prvega polčasa smo še nekajkrat slišali zmagoslavne bobne ter sirene ter seveda njihove najzvestejše navijače: »Interblock! Interblock! Interblock!«

img_5972.JPG

Sama igra drugega polčasa, ter tudi manjši del prvega, je bila milo rečeno, dolgočasna. Bilo je sicer nekaj akcij, vendar jih Ljubljančani, kljub premoči dveh ter kasneje enega igralca, niso uspeli izkoristiti. O tem kakšna je bila ostala igra sicer ne bi komentiral, lahko pa le povem, da je po mojem mnenju sodnik prekleto pretiraval. Podelil je nemalo rumenih kartonov ter čisto po nepotrebnem tudi tri rdeče. In to kar dva na strani Maribora … Sumljivo?

No, kljub temu je bilo vzdušje fenomenalno. Vsake toliko so Interblokovce sicer preglasili tudi Mariborčani, vendar so imeli tudi Ljubljančani boben in sireno:

img_6039.JPG

Več ne bi komentiral, saj sem za to temo zares prepozen … Le še ena prigoda iz tekme, ki me je zares nasmejala … Med polčasom je bila neka nagradne igra, kot se spomnim … V zameno za pravilni odgovor na zastavljeno vprašanje si lahko dobil kakšen navijaški rekvizit. In prav eno izmed vprašanj je bilo: »Kdo je avtor Intreblockove himne?« In nato se kaj kmalu zasliši odgovor nekega mariborskega navijača: »Damjan Murko!« :D

img_5974.JPG

img_5994.JPG

img_6053.JPG

img_6055.JPG

img_6060.JPG

img_6070.JPG

img_6088.JPG

Če pa vas morda zanima tudi kaj več, pa si lahko pogledate TUKAJ, na mojem spletnem albumu.

———————————————————————————————————————-

no. 106:

Mihu ukradejo konja. Odide v vaško gostilno, se postavi za šank in zarohni: “Kdo je meni konja ukradu! Na dan z besedo!” Tišina. Miha udari po šanku, da zažvenketa: “Še v zadnje vas vprašam, kdo mi je ukradel konja! Štel bom do tri in če se tat ne javi, bom naredil to, kar je naredil moj stric iz Arizone, ko se mu je zgodilo isto!”

Zavlada mučna tišina. Potem se nekdo iz ozadja splazi k vratom in izgine. Čez čas se vrne z Mihovim konjem na povodcu. Vsi planejo iz gostilne in čakajo, kaj bo storil Miha.”Kaj je naredil tvoj stric iz Arizone?” vpraša konjski tat, ko vidi, da vsi gledajo in čakajo, kaj bo. Miha: “Kaj je naredil? Peš je šel domov.”

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 7.04.2008 ob 13:39 in zapisano pod mix of evrithing .


14 komentarjev na “Interblock: Maribor”


 1. [...] Matthias wrote an interesting post today onHere’s a quick quoteKljub temu, da je že malo pozno za to objavo, pa vendar za pokušino vsaj nekaj fotoutrinkov.  [...]


 2. Sem bil na tekmi, saj sem postal po jocovem prihodu tudi jaz navijač interblocka.Glede navijačev interblocka:jaz sem jih bore malo slišal in sem bil kar malce razočaran nad navijanjem.Mogoče sem mariborčane slišal bolj tudi zato, ker sem sedel blizu vip sedežev, blizu katerih so bile viole.
  Še ena smešna anekdota:malo pred tekmo, sem videl katanca kakih pet vrst višje sedeti od mene, potem je odšel sedet bolj v sredino k Jocu, na isti sedež, na kateremu je sedel, pa se je na začetku tekme usedel Zahović.seveda sem se začel smejati!!

 3. pet-in-g-seks

  sodniku bi bilo treba odtrgat jajca … pojma nima o sojenju. čisto je okradel štajerce …

 4. homerun

  Všeč mi je, da je zmagal Interblock. Nikoli nisem preveč maral Maribora. Pa sem iz Štajerske! Sicer pa so ta vikend bili sodniki vse prej kot neopazni. Tudi na tujih zelenicah.


 5. Hamerun pa s Štajerske? Pa ne me basat. Očitno ma on malo zamešane pojme, kaj je to zvestoba svojemu klubu. Mogoče si pa s celja al pa s trojan. Toti potegnete kak veter zapiha (da nisi slučajno Dravograda zamenjal za Štajersko). Če je veter bolj močn ste Štajerci, ko se obrne, pa ne. To je relativno. Zato drugič prosim povej bolj natančno, keri je tvoj rajon. Pa ne več s takimi posti govorit o Štajerski.
  Kar se pa tiče tekme – če bi jaz bil navijač Interblocka bi me bilo sram dobiti 3 točke na tak način. Vendar kot vedno, šenkanemu konju se pač ne gleda v zobe.


 6. What Nemo said !


 7. @Nemo

  zavzet štajerc? končno=D


 8. @Nemo-no,no malo bolj počas!!Lahko maš sto strelov proti golu, če cilaš vratarja ali pa mimo gola, je težko zmagati.
  Malo poglej, koliko golov je dal Maribor spomladi!Ne more se Pavlović vsakič delati frajerja pa da bo iz 40 metrov gole dajal.


 9. Se strinjam da v moštvu stvari ne štimajo tako kot bi morale. Primer Volaš: V Kopru je bila cela ekipa podrejena njemu, v MBju pa to ni tako. Tavares je zelo dobro tehnično podkovan, vendar se vidi, da se še ni glih vključil v ekipo. Pa to so naše stvari. Ne morete pa za očitno krivico na tekmi prevaliti na NK MB. Za vse vas, ki vas ni bilo na tekmi – Maribor je nekaj časa igral s postavo 3-5-0, pa je imel še vedno pobudo in je bil na trenutke nevaren. Se je pa videlo, da ne moreta Školnik (morem pohvalit mladinca za pogum) in Tavares sama proti 6 igralcem Intersranja. Ponavljam, ne morete sodit o tekmi, če niste bili tam, jaz lahko. Filekovič se je drl z igrišča, naj ga Horjak zamenja, ker bo dobil rdeči karton (ker ga je sodnik opozoril). Ni ga zamenjal in je po blažjem kontaktu in igralcem Intersranja dobil rdeči karton. Če igrate nogomet se prijatelja tako dotaknete kar nekajkrat na tekmi. Mogoče se na posnetkih ne vidi dobro, samo jaz sem bil 20m stran. Pa še o rdečem kartonu Nilsona – 3je igralci Int…… so ga pokrivali. Ko se je skušal otresti, je padel. In dobil 2. rumeni karton zaradi simuliranja. Če je to prava kazen premislite. Nadalje – Sodnik je piskal prekršek NK MB (očiten foul našega branilca) za kar je bil kaznovan z rumenim kartonom (nič spornega). Potem pa je prosti strel izvajal prav isti igralec. Nadalje – Int… je bil v protinapadu. Od zadaj ga je fouliral naš igralec. Jug je samo zmajal z glavo in pokazal, da se tekma nadaljuje.
  LJUDJE, GOVORIM O KATASTROFALNOSTI SOJENJA in ne mislit, da sem očaran nad igro našega moštva. Še veliko dela bo potrebno, samo kaj ko se potem dogajajo take tekme in moštvu totalno zbije morala. Še policijske želve so se smejale Jugu. Zanimivo pa je, da po tekmi ni bilo nobenih izgredov. Veseli me tudi politika kluba, da se umazano perilo ne pere po medijih. Hja, očitno so nas kazni za odkrito kazanje čustev in misli pritisnile. Pa kaka NZS je to, da dovoli takemu sodniku še sploh kdaj stopit na igrišče. Pa stranskima tudi.


 10. @Nemo-jaz sem bil na tekmi!!!sedel sem pet metrov stran od Zahoviča, katerega kot igralca zelo cenim.!!
  Najprej ti moram povedati, da nisi pravi športni navijač!!!Maribor je igral z NK INTERBLOCK-om, ne pa Intersranjem, kot ga ti imenuješ.To ni lepo od tebe.
  Kar se tiče Filekoviča:Rakoviča je skozi mlatil, dvakrat ga je šamaril v glavo, sodnik ga je res opozoril, da bo letel vn(tu je horjak zajebal, ker ga ni zamenjal, se strinjam), nato je pa še mislim da Jolića kresnil na gobec-čeprav tu nisem ziher, če ga je namenoma.
  Se strinjam,da sojenje ni bilo na nivoju, vendar za to ni krivo moštvo, katero zmaga!
  Prosim Te, da v prihodnje pišeš pravilna imena moštev, ne pa žalitve.

 11. homerun

  @nemo: Sem približno 15 km stran od Velenja. Pravzaprav bi moral reči, da sem Savinjčan. Sam pa nimam prepričanja, da so Ljubljančani slabši kot pa Štajerci. Pač, tak sem in me ne zanima ali me takšnega sprejmeš ali pa ne!

 12. homerun

  Aja, še to: Nisem hamerun, ampak homerun!


 13. Najbolši navijači so še vedno Green Dragonsi – drugi nimajo za burek

  homerun – respect your posladek tedna

 14. homerun

  Slike sem si sposodil za na svoj blog. Upam, da ne zameriš.Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !