Nenavadni časi, nenavadni ljudje


h1 20.03.2008

Najbrž še niste slišali za Maitrejo, kajne? Torej, naj vas samo malce seznanim … Gre za bitje, Učitelja sveta vodjo Duhovne hierarhije. No, da ne bo vse skupaj tako preveč zapleteno in učeno izpadlo … Prav vsako verstvo napoveduje prihod svojega učitelja, svojega odrešenika in svojega poglavarja, voditelja, karkoli, ki jim bo pomagal ter jih varoval in jih odrešil vsega hudega. Kristjani imajo Kristusa, muslimani Imam Mahdija, budisti Maitrejo Budo, judje Mesijo in Hindujci Krišno. Sklepamo pa lahko tudi, da gre za enega in istega človeka, ki pa ga različna verstva dojemajo drugače. Njegovo pravo ime pa se glasi: Maitreja.

nenavadni-casi-nenavadni-ljudje.jpg

Se opravičujem, če sem preveč kopiral iz bloga Nenavadna novica, vendar me je v zadnjem času ta blog zares presenetil … Pozitivno. Na začetku sem na ta blog gledal samo kot neslano šalo, kot nekakšno pranje možganov, toda sedaj, ko sem prebral prav vse objave sem se zamislil … Kaj pa če je vse res? Dejansko blog govori o zares nenavadnih dogodkih, ki niso bili znanstveno dokazani, vendar so se preprosto zgodili. Zakaj? Ne vemo. Nekateri domnevajo tako, nekateri drugače. Vendar pa se mi je ravno ta zapis vtisnil v spomin. Poglejte si ga tudi sami in presodite čemu verjamete. Gre za eno samo izmišljotino ali se lahko zares zamislimo? Kaj pa če je vse res?

—————————————————————————————————————–

no. 99:

Se vozita Mujo in Haso v helikopterju. Čez nekaj časa strmoglavita. Ko na kraj nesreče pridejo reševalci, sta oba že mrtva. Najdejo črno skrinjico ter poslušajo… Mujo: “Ti je hladno Haso?” Haso: “Ja, daj izklopi ventilator!”

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 20.03.2008 ob 15:55 in zapisano pod Pred kompom in pet metrov okrog njega .


8 komentarjev na “Nenavadni časi, nenavadni ljudje”

 1. pet-in-g-seks

  kaj pa če je vse res?? halo?!! kdo drug pa bo postregel z drugačnimi primeri … kaj pa potem? komu verjeti?? … še dobro, da gre za vero … ker tam, baje, neizpodbitni dokazi – itak – niso potrebni … sploh pa … najprej se kaj naučiti, pogledati levo in desno, pa se potem odločati … ne pa živeti v nevednosti …

 2. Blazz

  u, zakon link. vedno se me zanimale take stvari ;)

 3. andraz182

  @seks: Si sploh pogledal ta blog?? Si sploh videl tisto objavo z “čudeži”? In kako bi ti takšne stvari razložil? Sicer pa ne pravim, da tudi sam verjamem v takšne stvari … Ampak vseeno lahko postrežem s takšnimi podatki. Čimveč ljudi bo to pogledalo, mogoče bo katerega to tudi zanimalo, bo šel raziskovat in morda bo prišlo do kakšnih šokantnih odkritij … Kaj pa veš.

  @Blazz: Ni kej. Aja, še eno vprašanje … Ti verjameš v Maitrejo oz. si prepričan v takšne stvari, da se resno dogajajo, kot je zapisano v že prej omenjenem blogu?


 4. Maitreja je itak Car sam škoda k bo še preveč cajta minil predn bo pršou

  peace


 5. No, mogoče -primož-, ampak glede na informacije, ki sem jih dobil, je že prišel, je že med nami. Živi v lastnem, snovnem telesu, kot na videz običajen človek, v azijski skupnosti, v revnejšem delu Londona. Njegovo delovanje pa, seveda, ni omejeno le na tisto območje, ampak zajema cel svet, ker zanj čas in prostor nista ovira.
  On je tukaj. Si lahko predstavljaš? Da je tako duhovno razvito bitje, ravno zdajle, v temu trenutku, med nami, v svetu, deluje?!:razz:
  Po moje, kar v resnici rabi toliko časa, je naš odziv, naš srčen odziv in naša odločitev, da na razpotju, na katerem se sedaj kot človeštvo nahajamo, prestopimo na novo pot, na pot, ki ima svetlo prihodnost.


 6. eno na puno duhovno razvito bitje je že 17 let med vami…

 7. andraz182

  @jaki: Haha, dobra :D

 8. klemenix

  uh zakonKomentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !