Podrt znak pred gimnazijo Poljane


h1 17.03.2008

Kaj vse se zadnje čase dogaja pred Poljanami … To leto se je zares zgodilo že marsikaj. Po prvem krstu fazanov, kjer so nekateri z jajci napadli kar šolo in je morala posredovati policija, pa vse do grafitiranih tal oz. pločnikov pred gimnazijo, ki jih niso narisali Poljanci, temveč nekateri iz druge šole … Dežniki na drevesih, požar, na hodniku ljudje padajo skupaj, nekateri se med poukom zabavajo na svoj način, nekaj časa nazaj pa smo doživeli tudi podrt znak.

podrt-znak.jpg

Ne vem, če je bilo to storjeno namerno. Mogoče se je le nesrečno zaletel v znak. Toda mislim, da je več možnosti, da ga je nekdo prav zanalašč podrl. Ne vem v čem mu je bilo to taka zabava in tako veselje ob podiranju znaka ter koša za smeti, vendar sem mnenja, da je posredno želel vplivati tudi na našo šolo. In to ne pozitivno. Saj ga morda pa sploh nihče ni šel s kijem razbijat, temveč se je le nesrečno vanj zaletel naključni kolesar, zato vprašam vas … Morda kdo ve, kaj dejansko se je zgodilo s tem znakom? Kdo d fak je kriv za to polomijo in ali je tisti, ki je to storil sploh nastradal?

podrt-znak2.jpg

—————————————————————————————————————–

no. 97:

“Mravlje delajo brez odmora več kot 12 ur dnevno,” razlaga učitelj biologije svojim učencem. “Kaj nam to pove?” “Da imajo nesposoben sindikat,” odgovori Bučko.

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 17.03.2008 ob 06:02 in zapisano pod fuckin´ school .


5 komentarjev na “Podrt znak pred gimnazijo Poljane”

 1. Blazz

  Sam res….kdo bi pa smetnake podiral… *nedolžen obraz*

  :lol:

 2. turbofolker

  :lol: bogi smetnjak

 3. 1danica

  Če je pri nas kak znak “malce” postrani, lahko krivdo vsaj na burjo zvališ, tam pa to ne bo šlo – nak, je moral kdo osebno pomagati.

 4. andraz182

  Haha … Ziher si bil ti Blazz, pa nočeš priznat, ne :P ?


 5. [...] andraz182 wrote an interesting post today onHere’s a quick Kaj vse se zadnje čase dogaja pred Poljanami … To leto se je zares zgodilo že marsikaj. Po prvem krstu fazanov, kjer so nekateri z jajci napadli kar šolo in je morala posredovati policija, pa vse do grafitiranih tal oz. pločnikov pred gimnazijo, ki jih niso narisali Poljanci, temveč nekateri iz druge šole … Dežniki na drevesih, požar, na hodniku ljudje padajo skupaj, nekateri se med poukom zabavajo na svoj način, nekaj časa nazaj pa smo doživeli tudi podrt znak. [...]Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !