TV reklame mi gredo že pošteno na živce!


h1 4.02.2008

Prav na kozlanje mi gre, ko gledam kakšen dober film, potem pa ravno ob najbolj napetem trenutku zavrtijo reklame … Oooo, kdo d fak je režiser? Kdo je odgovoren za to sranje?! In to lahko opazim samo pri slovenskih televizijah. No, da ne bom posploševal … To lahko opazim na Kanalu A ter POP TV-ju.

Mi lahko kdo odgovori zakaj za vraga morajo prav ob tistem najbolj napetem delu filma zavrteti reklame? Saj vem, da televizije služijo predvsem z reklamami, toda se morajo reklame vrteti ravno ob tistem času? Zakaj jih raje ne prestavijo par minut prej ali kasneje? Za primer lahko dam kakšno tujo televizijo. Ubistvu bi lahko za primer dal katerikoli televizijo. Še hrvaška televizija ima manj reklam kot naša … (saj tudi drugače nimam nič proti Hrvatom, da me ne bo kdo napačno razumel :D ) In v tem pogledu bi si morda celo želel, da bi živel na Hrvaškem. Mogoče … Ampak bi moral biti zares blizu Slovenije … No okej, to da bi živel na Hrvaškem se ne bi moglo zgoditi, toda vseeno me zanima, zakaj za vraga morajo slovenske televizijske hiše predvajati toliko reklam?!

groooza.jpg

Saj se morda motim glede tega, da imajo vse druge hiše mnogo manj reklam, toda v splošnem lahko z gotovostjo trdim, da je televizijskih reklam občutno preveč … Vsaj za moje pojme. Toda če bi bilo po moje, televizijskih reklam sploh ne bi bilo. Toda brez televizijskih reklam ne bi bilo televizijskih hiš, tako pa tudi ne bi bilo televizije. Posledično bi se v veliko državah zmanjšal gospodarski dobiček, nekatere države bi bankrotirale, prišlo bi do vojn in cel svet bi bil v dreku … No ja, mogoče pa so za nekaj televizijske reklame celo dobre :D

—————————————————————————————————————

no. 85:

Katera je najlepša bolezen na svetu? Skleroza. Nič ne boli, pa vsak dan zveš kaj novega.

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 4.02.2008 ob 08:15 in zapisano pod muska, filmi, knjige .


13 komentarjev na “TV reklame mi gredo že pošteno na živce!”

 1. gplohl

  Res je! Za nekaj so dobre. Veš zakaj? Ne mi rečt, da še nisi nikol gledal kakega filma, ki te je fejst not potegnil, pol pa te je fcat pritisnilo? Ti pa kar nisi in nisi mogo umaknit oči iz ekrana. Pol pa reklame! In odrešitev za tebe in tvoj mehur. :)

  Malo heca, a v vsakem hecu je pol resnice. DEjstvo pač je, da tudi televizije rabijo za svoj obstoj denar. Dejstvo je da je eden glavnih (če ne celo edini) vir dohodka za vse komercialne televizije ravno tisti iz oglaševanja… In to je to. To je tudi razlog, zakaj je na popu več reklam kot na nacionalki.

  Lp

 2. homerun

  Z reklamami med najbolj napetimi trenutki te držijo pred TVjem. To je vsa umetnost zakaj jih spustijo takrat. Pa prvi odstavek gplohla drži.

 3. afnaa

  Od česa pa misliš, da televizija preživi? :D Sicer pa maš prav, občutno jih je preveč, tudi po revijah in še na vsaki gnili avtobusni postaji

 4. andraz182

  @gplohl: Haha, ja glede scanja maš pa prav :D

 5. klemenix

  uh..no če je smešna reklama jo je fajn videt tud večkrat. Na jetrta mi pa grejo..če ob vsakem oglasnem bloku zavrtijo reklamo za pralni prašek…in podobne reklame, ki pač veljajo za dolgočasne.

 6. pet-in-g-seks

  zato rad gledam filme v kinotu ali pa zloadane …

 7. Blazz

  to je zanalaš tko :P

  da bl prčakuješ kwa bo pol :D

 8. andraz182

  Zanalaš ja …

  Matr jim …


 9. ne gledam televizije … nimam takih problemov :D

 10. turbofolker

  Jaz jih ne gledam. Itak vedno mam neki za naredit ko so reklame, tko da prav pridejo :lol:

 11. nevenka

  Meni tudi. Vedno začnem med reklamo gledat nekaj drugega in zato nobene oddaje ne vidim od začetka do konca. Ali pa celo zaspim :-(

 12. andraz182

  @primož: Ne verjamem, da sploh ne gledaš TV-ja. Ziher lažeš.

  @turbofolker: In kaj točno maš ti za naredit med reklamami :D ?


 13. Ja ma če bi kšn pršu h pameti in bi kej ukrenu…
  sam očitno ni nobenga… in bl k se prtožavmo več ih bo…
  čeprow mi grejo tok na jetra, da bom enkrat televizjo primla in jo ruknla čez okno!Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !