Ali še ni bilo dovolj nesreč?!


h1 9.10.2007

Na Zaloški cesti, na križišču pri gostilni Krpan se je včeraj, 8. oktobra, četrt na eno zgodila prometna nesreča. Se še spomnite tele nesreče? Ja, tudi ta je bila na istem kraju, in ne boste verjeli. Tudi vzrok je bil popolnoma enak. Pokvarjeni semaforji ter nepazljivost voznikov. Rezultat = hudo razbit avto.

lol.jpg

Ker sem bil tudi sam očividec, ter sem nesrečo videl na lastne oči, sem se odločil to tudi poslikati ter posneti. Samo poslušajte pregovarjanje lastnice skoraj nepoškodovanega Mercedesa ter lastnico drugega avtomobila.

YouTube slika preogleda

Na tem križišču se čisto vsak mesec zgodi nekaj nesreč… Ponavadi kar dve na mesec. In v večini primerov je krivo ravno to, da na tem križišču ni postavljenega semaforja. Strokovnjaki pravijo, da naj bi s postavitvijo semaforjev dobili še več razbitih avtomobilov. Jaz pa te logike preprosto ne razumem. Kako lahko s postavitvijo semaforjev pride do še več prometnih nesreč?

lol1.jpg

Na koncu pa sprašujem vse, ki lahko postavijo semaforje, vendar tega zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne storijo… Je potrebnih še več nesreč, da se na tem križišču končno pojavijo semaforji?!

—————————————————————————————————————–

no. 29:

Reče mali Peter učiteljici: »Napisal sem pesem o seksu.« Hm… No dobro, da slišimo.« »Vstanem zgodaj, grem v šolo, se učim, malo se igram, spet se učim, spim in tako naprej…« »Super, samo kje je tu seks,« vpraša učiteljica. »Pesem ima naslov Jebeš takšno življenje…«

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 9.10.2007 ob 06:36 in zapisano pod video house .


19 komentarjev na “Ali še ni bilo dovolj nesreč?!”


 1. una crna ma pa zanimivo ritkico :D


 2. Problem je tudi v ograji na mostu. Nedavno prenovljen most je dobil ograjo skozi katero se NE vidi, torej tudi vozil, ki prihajajo nasproti ne. Da sploh lahko vidis ali lahko zapeljes cez krizisce, moras zapeljati globoko vanj. Takrat pa je lahko ze prepozno, saj marskidko tukaj vozi prehitro.


 3. Ziher nove fužine zavarolvalnica Triglav in Slovenica. Bolj problematičen je znak 9T , te so po jajca šle v trgovino, glih tras, ena po jajca druga po paradižnike. Te pa tam neki štajerski konec omenjajo to je laž, tota ta mlajša je super bejba ne una pa vozit.
  Rasprodaja slupanih avtov še škodo bo treba popraviti, ah se so poceni, gdo bo plačal, ah se ve jezen moški in en kavs doma pa je vse ok, pa sirena tuli. Ah to me spomni na fička po Ljubljani, čen gre drugače rondo, ker že rondajo.


 4. po govoru sodec —SAMI NAŠI


 5. eh če ma za tak avto ma tudi za popravilo


 6. V tej družbi smo naučeni, da je za našo nesrečo vedno nekdo kriv. Če ga ni, ga že nekje najdemo. Sdaj pač ni bilo semaforja. Obe dami naj se malo spomnita iz vozniškega tečaja, da je za vsako vnaprej križišče znano, kako je rteba vanj peljati. Če razmišljajo kot v španskih nadaljevanjkah, se pač zgodi to, kar se je.


 7. Tako kot pravi Branko in ne vem kaj tukaj avtorju bloga ni jasno? Kriv je minister za promet pa semafor pa ograja ki je previsoka, pa polna luna hmm… mogoče tudi bližina očesne klinike, ki vpliva na vid voznikov. Na “organ” mi gre, da moram vsakič ko grem za volan paziti še na druge, da se mi ne zaletijo v rit ali me izsilijo medtem ko goflajo po telefonu in rešujejo križanke.

 8. pet-in-g-seks

  to križišče je res nepregledno!!


 9. Dve ženski, in povrh vsega še blondinki…je kdo pričakoval kaj drugega???


 10. Tudi sam sem naredil že kako fotko nesreče na tem križišču … je sicer res nepregledno, ampak je vzrok teh nesreč v neprevidnosti voznikov in neprilagojene hitrosti…


 11. Sam živim nekaj ulic stran in se vsak dan nekajkrat peljem čez to križišče. Problem ni ne v semaforjih, ne v ograji, ampak v voznikih, ki mirno zapeljejo iz stranske ceste čez železnico v križišče in jim je vseeno kdo vozi po prednostni cesti. Sem se tudi sam že komaj izognil trčenju z nekim BMW-jem ki misli da je car na cesti. Mimogrede, semafor je tukaj delal nekaj časa, a so ga izklopili, ker je zjutraj na tej cesti že tako ali tako kolona do Povšetove, s semaforjem je bilo pa vse skupaj še nekajkrat hujše.
  Tako, da ne kažite s prstom povsod naokrog, če sploh ne veste zakaj se gre in raje malo bolj previdno vozite tukaj.


 12. vsega kriva je le trava.


 13. http://www.youtube.com/watch?v=xmSF_ZPBylk

 14. Blazz

  nekdo – jaz n vidim tako dobro..sem spregledal kako sliko ? :D


 15. Na “organ” mi gre, da moram vsakič ko grem za volan paziti še na druge, da se mi ne zaletijo v rit ali me izsilijo medtem ko goflajo po telefonu in rešujejo križanke.

  Tudi jaz tega opažam vse več. Od izpolnjevanja raznih obrazcev do pisanja SMSov. Seveda, dokler vozijo po omejitvi 50, lahko počnejo vse – niti na cesto ne rabijo biti skoncentrirani. Zato je že čas, da se počasi dviguje omejitev na 70, tako kot v tujini. To zagotavlja varnost in koncentracijo.

 16. strojnik

  Krožni promet – prekompliciran.
  Desno pravilo, pravilo srečanja – kaj je že to?
  Križišče brez semaforja – smrtno nevarno.
  Fantje in deklete. Vozit se bo treba navadit, ne pa samo gas tiščat.

 17. milojko

  tale križišče je res mal jeben. sploh če maš niz avto. in pač samo nos ven pomoliš, da vidiš kaj se dogaja pa te že nekdo pojebe.


 18. [...] ste verjetno zasledili, ko sem pred dnevi poročal o še eni nesreči v Mostah. Nesreča se je zgodila na križišču, na koncu Novih Poljan, pri gostilni Krpan. In ravno tu so [...]


 19. [...] še spomnite te nesreče? Malo naprej, na Zaloški, so približno pol leta nazaj podrli petsto let staro bajto. In sedaj [...]Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !