Moja mačka – Kitty


h1 8.10.2007

kitty.jpg

Njena življenjska zgodba je kar pestra, saj jo je mati zapustila… Skupaj z njenim bratcem mačkonom Bižem. Zapustila ju je že kot mladiča, nato pa sta kmalu pristala v smetnjaku. Lastnik teh dveh mačk se je odločil, da jih ne bo imel, jih zapakiral v kartonasto škatlo ter postavil v smetnjak. No, na srečo ju je kmalu našel mlad par, ki pa ju žal ni mogel obdržati. Ker sta živela v podnajemniškem stanovanju ter lastnica tega stanovanja ni prenesla mačk, se je mlad par odločil, da bo mački oddal in tako smo ju dobili mi. Toda ker je naše malo blokovsko stanovanje premajhno za dva mačka, smo oddali enega mačka prijatelju, mačko Kitty pa smo obdržali sami. Sedaj Kitty živi mirno in srečno življenje.

kitty1.jpg

kitty2.jpg
Kar zanimiv mačji lajf, kajne?

—————————————————————————————————————

no. 28:

Pacient potoži zdravniku: “Genitalije imam povsem modre in to že nekaj časa .” Po pregledu zdravnik oceni: “Potrebna bo odstranitev.” In res, odstranijo mu genitalije, toda pacient po okrevanju ponovno pride k zdravniku in potoži: “Sedaj imam modre madeže tudi na zadnjici…” Po pregledu zdravnik ugotovi: “Kavbojke vam puščajo barvo!”

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 8.10.2007 ob 06:42 in zapisano pod Pred kompom in pet metrov okrog njega .


17 komentarjev na “Moja mačka – Kitty”

 1. pet-in-g-seks

  luštna …. zgleda pa lena?!


 2. nc nisi povedu o kakem zavetiscu…. :(


 3. el gato

 4. drmagnum

  Lepa je ta vaša mucka. Mi pa imamo sedaj majhno. Vse jo zanima. Samo zaskrbljeni smo, kaj vse nam bo ušpičila. Ali se z leti muca umiri?


 5. o bože. mi mamo tud mačko – KITI (vseeno kako se napiše). tigrasta je. redko koga mara, najmanj tiste iz svoje vrste.
  letos je mela srečo, da mi ni bolh prinesla v hišo.
  sicer pa neverjetno blagodejno vpliva name, ko je razpoložena in se mi vsede za nekaj časa v naročje….

 6. andraz182

  Oh ja, ta mačka je zdej čist mirna… Zdej jo glih sam še hrana zanima.

 7. andraz182

  @cherry: se opravičujem…

  Vsi tisti, ki bi tudi sami imeli prikupnega hišnega ljubljenčka se lahko obrnete na: http://www.zavetisce-ljubljana.si/

 8. lunna

  ijooooo je luskana =) me spominja na mojega muca ko mi je umru par let nazaj :/


 9. jaz bom umrllaaa danes mi je mucika umrlaa tak je bla vse naucena ko sn jo poklicala je prisla ko sn ji rekla naj bo tam je bla tam ….16 let je bla stara pa je zdravnik rekel , da je mela baje neki tumor …..pa ko sta jo moja oce in babica peljala k veterinarju se je na poti kar penla ….potem pa ko sta….. jo moja…. babica in oce…na mizo polozla samo lepo zaspala oziroma umrla


 10. pa 25 maja mam rojstni dan pa je umrla …..moja muca danes 20 maja skori za moj rojstni dan……to je ful tezko ce ti muca ki si jo mel/a najrajs umre par dni pred tvojim rojstnim dnevom…..jaz sem se potem zaprla v kopalnico in se jokala zraven pa sn se zlomla taksen rocaj za brisaco pa strgala brisace taam potem pa seem bruhala!….


 11. tvoja mačka andraž,je res zelo fletna….man je ful lepa:)moja sestrična dobo dve mucki ena ji je cist podobna sam barva je drgacna.Druga pa je drgacna.tvoja muca je res taprava macketinka;).


 12. lepa muca!


 13. se strinjam!


 14. povej(napiši)še kaj o tvoji mali sivi Wiskas muci.

 15. andraz182

  Hehe, mogoče pa res :P

  No prav … V roku enega tedna. Oblubim :D


 16. lepa jeee res1


 17. moja sestricna jih je ze dobila sta pravi sončici!ena je Bisi ena pa Naja.Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !