Dvorana Itak


h1 29.09.2007

Pred kratkim sem malo skritiziral Kolosejeve kokice. Pa sem pozabil na boljše stvari… kinodvorano Itak. Tisti dan sem bil prvič tam, in moram reči, da mi film ni ostal toliko v spominu, kot sama dvorana. Kolikor vem, ima Kolosej sedaj že dve »tematski« (da ne bom rekel reklamni…) kinodvorani. Že dolgo se hvali z neko »posebno dvorano« Winterfresh, nekaj časa nazaj pa so eno izmed dvoran spremenili Itak dvorano… Prav poživi tale rahlo dolgočasen Kolosej (morate priznati, da razen filmov se tam res ne dogaja nič pametnega. Pa še filme dobimo z enomesečno zamudo.). Drugače pa bi bila tale Itak dvorana prav taka kot vsaka druga, če ne bi že na vhodu lahko zagledal prav zanimivo sliko.

angelina-je-sexy1.jpg

Mogoče pa v prihodnosti sploh ne bo več dvoran številka 1, 2, 3 itd., temveč samo še poimenske dvorane. Torej, kaj lahko sploh še pričakujemo? Kakšno kinodvorano Huba-buba, morda dvorano Calgon? No, pa saj ne bi imel čisto nič proti… Takšne slike prav zares poživijo Kolosej.kupi-mi-kokice1.jpg
p.s. Res so mi zanimivi teli mobitelovi napisi… Imate tudi vi kakšno svojo idejo? Itak.

—————————————————————————————————————-

no. 24:

Raziskovalca Afrike pomotoma oskrunita tabu ozemlje nekega plemena. Črnci ju ujamejo in vrač jima sodi. Prvemu da na izbiro: “Guru Guru ali smrt?” Razmišlja in si misli,da je pač smrt zadnje in da guru guru ne more biti tako strašno. Odloči se za Guru Guru.Guru Guru je pomenilo, da so te vsi moški iz plemena nabili v rit. Ko drugi opazuje kaj so naredili črnci s prijateljem s tistimi velikimi tiči se odloči za smrt. Vrač odloči kazen: “Guru Guru do smrti.”

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 29.09.2007 ob 05:52 in zapisano pod muska, filmi, knjige .


4 komentarjev na “Dvorana Itak”

 1. pet-in-g-seks

  hehe, ta prvi itak mi je zelo všeč.

 2. nacka

  dodali so tudi dvorano Radio Antena.

 3. Metulčica.

  .men.so prov hudi tej mobitelovi napisi… :D
  jih.najdeš že skor povsod… obeski za na mobiče.so tud full izvirni!


 4. haha looolKomentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !