Kokice – smrad in obup Koloseja


h1 26.09.2007

Ko smo se prejšnji teden, mislim da je bil četrtek, sredi belega dneva odpravili v kino. Pa smo se malo ušteli… Ne zaradi tega, ker je bil četrtek, pa bi morali v kino iti v torek (torek je kinodan, kajne). Temveč zaradi tega, ker smo prišli več kot eno uro prej. Pa saj to ne bi bilo tako hudo, če se ne bi ravno usedli ravno nasproti štantu za… kokice! Po slovensko: »vrsta koruze, katere zrna ob segrevanju v vročem olju ali suhi toploti počijo in se napihnejo.«, jaz pa bi jih označil kot smrdljiva, nagravžna stvar, ki obisku kina doda grenak pečat.

kino.jpg

Saj ko sem bil še majhen sem tele slane, bele, stiroporaste oblačke prav z užitkom jedel. No, saj tudi dandanes včasih kupim kakšno vrečko koruznih zrnc in jih potem doma prav z veseljem spečem… Vendar kokice v kinu! Kdo si je pa že to izmislil?! Če so jih mislili že na vsak način prodajati, bi si lahko omislili vsaj poseben prostor za prodajo kokic. Ne pa da čisto vsakemu, ki pride na ogled super filma, že pred vrati zasmrdi po olju smrdeč “popokorn”.

kino1.jpg

Saj drugače nimam prav nič proti Koloseju… Ravno nasprotno, še všeč mi je. Zelo. Še posebej so mi všeč tiste veličastne stopnice. In potem raj z dvanajstimi kinodvoranami. Kot v pravljici. Kot bi gledal sneguljčico… Vendar s smrdljivim zadahom. Kljub temu, da je na zunaj tako zelo lepa… Ima napako… Kokice.

————————————————————————————————————

no. 22:

V šoli se učijo rime, pa učiteljica vpraša, če pozna kdo kakšno. Janezek takoj dvigne roko in začne: “V vodi stoji gospod Jurca in voda mu sega … do kolen.” Pa učiteljica začudeno: “Ja, Janezek! Kje pa je tu rima?” Pa Janezek odvrne: “Saj bo rima, ko bo plima.”

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 26.09.2007 ob 06:00 in zapisano pod mix of evrithing .


13 komentarjev na “Kokice – smrad in obup Koloseja”

 1. nacka

  kokice v kinu so ideja, ki so si jo izmisliji Japonci če se ne motim, da bi med ogledom kino predstave “lažje” prenašali napetost v filmu. slaba ideja, če mene vprašaš.

 2. andraz182

  Oh, ja… zelo slaba. Prekleti Japonci….

 3. buba švabe

  Kokice bljak. Razen tistih čokoladnih. A te še prodajajo?

 4. andraz182

  Mislim da ne… Vsaj v Koloseju se jih ne da dobit.

 5. pet-in-g-seks

  fajn si to napisal. kokice pa so res obup v koloseju. pa še kaj drugega tudi, ampak to je pa že druga pesem …


 6. Jaz nasploh sovražim hrano v kini. Mislim.. če je film uredu, ti zdraven ni treba jest.


 7. Ni kina brez vonja po kokicah … jst jih sicer ne jem tok pogosto sam to pa je ena od lastnosti kina de k pridš notr de je prc un vonj … po kinu , po kokicah.
  Japonci so pa itak prepametni za svojo velikost -.-


 8. khm…..ko bi folk vedel kolko ščurkov in Hektorjev (beri podgan) se sprehaja po spodnjem štuku Koloseja kjer se pripravlja ta bljak zadeva… verjemite,da jih noben ne bi jedel.
  (podatki so iz zanesljivih virov)


 9. pomiri se mal :D kokice so u kinu odkar sm se jz rodiu. Brez njih kino ne bi bil kino. Ne vem kaj je tak problem =) ker ji vohaš? ojoj… pejd si kupt pa boš tut jedu lahko :D


 10. [...] kratkim sem malo skritiziral Kolosejeve kokice. Pa sem pozabil na boljše stvari… kinodvorano Itak. Tisti dan sem bil prvič tam, in moram [...]


 11. men se ne da več ..pisat preveč maš tega heh


 12. Veš so pa tudi ljudje, ki brez kokic v kinu ne morejo. Jaz recimo si pred filmom vedno kupim kokice, vonj po njih pa obožujem,saj me spominja na kino. Pa tudi ko so napeti trenutki si ne grizem nohtov ampak raje jem kokice. Skratka kino brez kokic ne bi bil kino.


 13. Danes so bile kokice za crknit, in zdaj ko berem to o podganah… mogoče vem zakaj so bile rumene… in slane… fuj, nikoli več… Pa grem do pulta, da naj mi vrnejo denar, pa mirno punca odgovori, da nima več blagajne tam… res ‘fajn’ večer :IKomentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !