Naši novi sosedje


h1 11.09.2007

Pred kratkim so se v naše blokovsko naselje Nove Poljane vselili novi sosedje. Saj se jih kar dosti priseli sem… pa tudi odseli se jih nekaj, ja. Vendar so mi ravno tile sosedje padli v oči. Ne vem zakaj, verjetno zato, ker so prišli z malo novejšim avtom. Citirano od prijatelja iz naselja (takrat, ko so prispeli): »Uu, kaka makina. Ker hud avto. Teli morjo bit pa zihr iz Rusije.« In še prav je imel, naši novi sosedje prihajajo iz Rusije. Njihov »mali« pa je sedaj skoraj vsak dan zunaj, kjer se vozi z »biciklom«, od časa do časa pa pride še nas pozdravit, kjer naredimo kakšno tako fotko:

rusl.jpg

*mimogrede: mali (imena žal ne vem; kličemo ga kar Rus) ima v rokah ruske ruplje.

——————————————————————————————————————

no. 13:

Pride mož na policijsko postajo in govori, da so policaji neumni. Policaji se zberejo okrog njega in protestirajo. Mož pravi : “Vam bom dokazal. Kaj visi na drevesu, je okroglo in rdeče?« Policaji razmišljajo… Mož pa pove: »To je vendar češnja.« »Daj nekaj lažjega.« »Dobro, dve stvari visita na drevesu, sta okrogli in rdeči!.« Policaji spet razmišljajo… Mož pa pove: »Dve češnji vendar!« »Sprašuješ pretežko, daj nekaj lažjega.« »Dobro, kaj vleče konjsko vprego?« Najprej tišina, nato policaji v en glas: “Tri češnje!”

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 11.09.2007 ob 07:52 in zapisano pod mix of evrithing .


6 komentarjev na “Naši novi sosedje”


 1. Zanimivo. Morda rublje?

 2. pet-in-g-seks

  kaj pa pravi mali na slovenijo? imena mu ne veš? sramota … :-)


 3. Srčkan poba :D

 4. andraz182

  Ja, se opravičujem…rublji so ja :P

  @pero: Ma nevem kakšne predstave ma kaj o Sloveniji, ga bom pa povprašal. Glede imena pa… saj bi ga tudi o tem še enkrat vprašal, samo kaj, ko je tak zapleteno, da ga še izgovoriti ne znam…

 5. TiNa

  Dimitrij al pa Vladimir, sto posto :lol: Simpatično rusko nasmejano dete.
  Ruščina se meni zdi super. Se jo bom lotila..eventually. Ti kar zavidam mal, da maš “ruske sosede” ;-)

 6. Blazz

  če si zvit pa znaš (in nimaš vesti) izkoriščat boš verjetno njegov frend :PKomentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !