Matjaž Pikalo: Vrtnar na jezeru


h1 17.08.2007

Točno tole knjigo sem nekaj dni nazaj opazil na policah. Saj ne hodim kaj dosti v knjižnico (beri: zelo zelo redko), vendar sem bil zaradi res OGROMNIH zamudnin bil prisiljen… In ko sem ravno tam, si lahko sposodim kakšno knjigo, ne? Vzamem prvo knjigo na polici, označeno kot best of (za mladino) in z nekaj evrov lažjo denarnico odhitim domov. Odprem knjigo in že na začetku opazim zanimivo vsebino… citiram: »Brez zveze! Itak pa Tonka hodi s Tonijem, čeprav ji Ajzenponar ne sede. Tonki je bed, ker se oglaša z živalskimi glasovi kot kateri kmet. Katera štala!« In že takoj vidim, da mi bo všeč…

In zdaj, ko sem jo prebral, moram povedat, da je ta knjiga res… Ql. Kljub temu, da Matjaž (avtor) ene 365-krat omeni frazo: kakosežereče, je knjiga dokaj zabavna… Mogoče res ni ena izmed svetovnih uspešnic, vendar jo priporočam vsem.

vrtnar-na-jezeru.jpg

Best stavek: »Saj nismo pičke, žabar!«

Končna ocena(1-10): 8

————————————————————————————————————–
no.2:

Medved je praznoval rojstni dan in vsem živalim v gozdu razposlal vabilo za praznovanje, v vabilu pa je pripisal, naj vsak prinese dostojno darilo zanj. V nasprotnem primeru bo vsakega, ki ne bo prinesel dostojnega darila kaznoval tako, da ga bo s penisom petkrat udaril po hrbtu.

Lisica mu je prinesla glasbeni stolp, volk televizor, zajček pa se je prikazal s korenčkom. Medved se je razjezil naj neprimernim darilom, izvlekel penis in petkrat udaril zajčka po hrbtu. Ko je končal s kaznijo se je zajček zasmejal.”Zakaj se pa tako neumno smeješ?” ga je vprašal medved.”Vidim, da prihaja ježek, ki ti nese hruško!”

  • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 17.08.2007 ob 11:33 in zapisano pod muska, filmi, knjige .


1 komentar na “Matjaž Pikalo: Vrtnar na jezeru”


  1. Probi prebrt kkšne knige od Julesa Verna … zanimive pa še naucu se boš mogoce kej…

    Drgač pa … zakva berš med počitncam … itaq boš meu med šolo dost za prebrt =SKomentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !